Hellololoğğ popcornlar 🍿 Geceniz güzel geçiyordur inş. Biz üçlü olarak Bergen’e geldik, bol bol ağlayacağız. 😭 Siz siteden kiminle Bergen filmini izlemek isterdiniz? Dipnot: kolu kanadı kırık ayrı diyarlara mı düştük gençler 🥲
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈
@brandygirl ve @nildatt ile Bergen filmindeyiz şu an 😍 Siz KS’den kiminle izlemek isterdiniz?
Şimdi şu film hakkında çok ağır konuşurum ama neyse. Orijinal senaryo yazılana kadar Türk sinemasına para falan yok. Eren, ayla, bergen, müslüm, naim... Sırada kim var mk tarkan falan mı? İnsanlar sinemaya sadece ağlamak için gittiği sürece bizden bi halt olmaz.
Ben de akşam seasındaydım, yüreğim paramparça oldu. Annesinin sözünü baştan dinleseydi dedim bütün film boyunca. Tekrar tekrar katiliyle görüşmesine ve affetmesine de ayrıca sinir oldum.
Filmi izlemeye gidecek dizi film fenomeninin peşine düşerim ben de 😄 Biletler ondan mısır kola benden olur anlaşırız. Varsa teklif değerlendiririm arkadaşlar 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben daha bugün izledim ağladım çok ağladım kalbim dayanmadı Ya adam pişman değilim diyo hala daha Bergen güzel insan mezarı bile anlatıyor ne kadar acı çektirdiği kafesten yapılmış mezarı var 😢 #elimdeduranfotorafın Bu dünyada mutlu olamadın ama Allahın adaleti şaşmaz diğer tarafta mutlu olacaksın Ayrıca adamım 7 ay ceza alması çok üzücü Inşalalh kadına yönelik şiddet son bulur
Tabiki de @Ayhan67 ile isterdim. Size iyi seyirler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Annemle gittim ağlamaktan helak oldum kezzap sahnesinde mezar sahnesinde ağladım film bitince ağladım eve gidince ağladım hâlâ ağlıyorum o kadar kötüyüm ki hayatım çok benziyor bergen'e