Diziler & Filmler En sevdiğiniz animeler neler? Rynok Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim 1. si;Full Metal Alchemists2. si;Attack on TitanSizinkiler neler? En sevdiğiniz animeler neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En sevdigim anime, izlemedigim animedir. 0 14 Yorumla Rynok +1 yıl Vaoooooov tebrikler güzel cevaptı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka animede hosuna giden nedir? Yorumla Rynok +1 yıl Hikayesi, sürükleyiciliği, atmosferi vb. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlar banaMatrixGoTLords of ringsFalan hatirlatti, hepsi oyle.. Yorumla Rynok +1 yıl Onlar da efsane kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika Yorumla Rynok +1 yıl Bin kere falan izlemişimdir yüzükleri hobbitleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iste bunlari izledikten sonra anime falan tirt be abi.. Yorumla Rynok +1 yıl Sen bi aotu izle ondan sonra gel buraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyosuuun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dizi formatinda mi.Bak bilmedigim icin soruyorum dalga gecme D Yorumla Rynok +1 yıl Evet dizi formatında sen aç bi 10-15 bölüm izle zaten her bölüm 20dakika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka benim bitmemis dizi izleyememe gibi fobim var. Bu dizi bitti mi? Yorumla Rynok +1 yıl hayır devam ediyor ama sen izle bak cidden saracak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En sevdigim anime, izlemedigim animedir.
Vaoooooov tebrikler güzel cevaptı.
Kanka animede hosuna giden nedir?
Hikayesi, sürükleyiciliği, atmosferi vb.
Bunlar bana
Matrix
GoT
Lords of rings
Falan hatirlatti, hepsi oyle..
Onlar da efsane kral
Harika
Bin kere falan izlemişimdir yüzükleri hobbitleri
Iste bunlari izledikten sonra anime falan tirt be abi..
Sen bi aotu izle ondan sonra gel buraya
Diyosuuun
Dizi formatinda mi.
Bak bilmedigim icin soruyorum dalga gecme D
Evet dizi formatında sen aç bi 10-15 bölüm izle zaten her bölüm 20dakika
Kanka benim bitmemis dizi izleyememe gibi fobim var. Bu dizi bitti mi?
hayır devam ediyor ama sen izle bak cidden saracak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!