(tek başıma sinemaya gideceğim). ama çok utanıyorum. herkesin yanında arkadaşı, kuzeni, sevgilisi, ailesi vs. Olacak Ve ben tek başıma olmuş olacağım. o yüzden utanıyorum ama çok gitmek istiyorum. Ne yapacağım ben? 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Millet bana bön Bon bakarsa ya 😳
Güncellemeler
+1 yıl
İnşallah sinema salonu bomboş tur Tek başıma arka koltukta rahat rahat izlerim😊
Hayır be ne olacak. Arkadaşlarına sorabilirsin sor dene. Yok derlerse sen yine de gir. orada tanıdık görürsen herkes meşguldü ben de gelmek istedim dersin. Bir şey olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Utanılacak bir şey yok, millettin işi gücü mü yok başka.. sen kuruntu yapıyorsun.
Bir şey olmaz. Ben de konsere tek başıma gitmiştim. Tuhaf ama napalm sevdiğimiz şeyden mi vazgeçelim
Benim korktuğum taraf şu sinemada bir tanıdığım ile karşılaşırsak rezil olurum 😳 😐
😳
Hayır be ne olacak. Arkadaşlarına sorabilirsin sor dene. Yok derlerse sen yine de gir. orada tanıdık görürsen herkes meşguldü ben de gelmek istedim dersin. Bir şey olmaz.
Çok teşekkür ederim kardeşim tavsiyen için
Sana minnettarım 😊
Rica ederim :)
Utanılacak bisey değil bence. Bende çoğu zaman yalniz gitmiştim
Bir şey sorucam millet tuhaf tuhaf bakıyor muydu sana 😳 tek başına olduğunu için?
Bakmıyor degillerdi. Ama her insan çift gelicek diye bir durum yok
Valla bana bakarlarsa kavga çıkartırım kadın erkek fark etmez.
Karanlık olduğu için kimse seni fark etmez zaten. Ederlerse reklam arasında göz ucuyla bakar geçerler. Takma
Utanmanızı gerektirecek bir durum yok. Benim de daha önce tek gittiğim çok oldu.
Keyfine bak kanka milleti salla ya da aç evde izle ortamı oluşturup hem dikkat dağıtan olmaz
En güzeli tek başına gitmek
Gittin mi hiç tek başına
Hayır gitmedim evde film izlemek daha rahat
Tv kırdım
Aferin
Teşekkür ederim
utanılacak en son sey bu
Komik duruma düşerim 😔
bunda utanılcak ne var allah aşkına
Millet tip tip bakar
millet karanlık sinaemada kim tek gelmiş diye bakacak değil herhalde. şahsen benim hiç dikkatimi çekmiyor kim kimle gelmiş
Ben hep tek gidiyorum daha verimli oluyor
Neden utanasın ya anlamadım ki
Çünkü herkesin yanında bir arkadaşı sevgilisi kuzeni ailesi vs. Olacak ve ben de tek başıma olmuş olacağım sence de çok garip olmaz mı
Dert mi yaptın bunu şimdi
Ezik durumuna düşerim
Bir tanıdığım görse demez mi eziğe bak tek başına sinemaya gelmiş
Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun 😃😃
Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun bilader
Ciddi bir şey söyledik şurada
Sen keyfin ve uşağın olacak :D takma
Hahha çok iyii 👌😃
utanma git
Sen gittin mi hiç tek başına
bikac kez
sinema karanlık kimse farketmez seni