Selam KS ahalisi! 2019 Güney Kore yapımı Parazit filmi, izlediğimde bende çok değişik tatlar ve izler bıraktı. Çok fakir bir ailenin oğlu bir tesadüf sonucu, zengin bir ailenin kızına ders vermeye başlar. Daha sonra ailenin diğer üyeleri ikna kabiliyetleri sayesinde birer birer bu ailenin yanında işe girer. Sonrasında olanlar ise hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak cinsten. Zengin ailenin en küçük üyesi hariç hepsi çok saf bence. Sizce?Parazit filmi, tür olarak bir kara komedi..
Ya ben nedense konuyu bağlayamadım özellikle sonunu bunun analizini yapabilen oldu mu? Konunun zenginlik ve fakirlikten başka detayı içeriyor mu mesela. Film basit görünüyor aslında ama bir o kadar da derin bir filmdi bence
Film tür olarak aslında tipik bir kara komedi. Yani mizah da var dram da.. Sonu, saf olmanın veya fazla açıkgöz olmanın yani bu tip karakter özelliklerini en uçlarda yaşamanın insan hayatına etkisini resmediyor..
Ama cidden çok saflar ya. İnsan araştırmadan etmeden bu kadar kolay işe alır mı insanları? Hem de kendi evinde çalıştırmak için.. Ben olsam referans isterdim en azından..
En İyi Cevaplar