Diziler & Filmler Unutamadığın bir dizi ya da film repliğini paylaşır mısın? carpediem1994 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim en sevdiğim replik - Aman Ali Rıza Bey, ağzımızın tadı kaçmasın!' 😂😂 Unutamadığın bir dizi ya da film repliğini paylaşır mısın? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alaracigim Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukları her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik yapmasına şiddetle karşısınız ama - ve bunu bihter gibi tek nefeste söyleyebiliyorum beni oyuncu olarak işe alın teşekkürler. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevdiğim çok fazla dizi ve film repliği var ama fotoğraftakini sevmediğim kesin. 0 0 Yorumla
Pentegram12 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl - Seni bizim evde bizim yatağımızda bi kadınla gördüm. Ve seni aldattığımı düşündün öyle mi? 3 0 Yorumla
merverahatli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl bu tarz replikler bir tek benim mi canımı sıkıyor? tv ekranında gülünüp geçiliyor tamam da gerçek hayatta olması ihtimali bile canımı yakıyor :((( 1 1 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım 1 0 Yorumla
tgbadied Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Allahım bize nasip etmiyor yoksa on numara namaz kokarım Sabri abi 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Kesınlıkle görselde kı. Hastasıyım 😂 1 0 Yorumla