Nagihan Berna’nın etini sıkıyor ve dövmekle tehtid ediyor. Seda karşı takımda diskalifiyeye bile sebep olabilecek bir kavga başlatıyor. Birsen ise parkurda bayılıyor. Olaylar olaylar.
Survivor’da Birsen oyunda aldığı darbe sonucunda bayıldı. Oyunların bu kadar yüksek riskli olması normal mi?
Merhaba,Ben normalde Survivor izlemiyorum ve birçok şeyin de reyting amaçlı olduğunu veya yine reyting amaçlı büyütüldüğünü düşünüyorum. Bunları düşünmeme sebep olan şeyler ise; Survivor'un eski şampiyonu Merve Oflaz'ın "Kameralar önünde açtık ama bu gerçek değildir. Hepimize sandviç ve pilav veriliyordu. Biz de afiyetle yiyorduk" demesi. Bazı videolarda oyunlarda kimin kazanacağı önceden planlıymışcasına oyun ekipmanı kullandığının kanıtlanması. Ama tabii ki tamamen yalan demiyorum. Mutlaka gerçek kavgalar ve gerçek oyunlar da vardır. Ben tek bir sezon izledim şimdiye kadar onda da Avatar Atakan, Semih Öztürk falan vardı. orada olan tartışmaların genel anlamda gerçek olduğuna inanıyorum ama tabii ki bundan da emin olamayız😅 Gelelim diğer konuya yani bugünkü oyunun zouk seviyesine. Normalde izlemesem de bu akşam bir kısmını izledim ve oyun gerçekten zor görünüyordu. Zaten kuralları ihlal etmemek nerdeyse mümkün değil. İnsanın ister istemez kolu da değer, kafa kafaya da çarpışırlar. Bayıldığı yeri de gördüm ve gerçekten üzüldüm kadına çünkü çok kötü görünüyordu. O kadar kişi sakatlandı bir oyunda ama buna rağmen devam ediliyor ve bence edilecek de. Ne yazık ki.