Vikings hayranları buraya!
"Vikings" dizisinin 100 yıl sonrasını konu alan, Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada ve Norman Kralı William the Conqueror'un maceralarına odaklanan devam serisi 25 Şubatta ilk sezonu ile yayında.
Birincisi William Norman Kralı değildi, Normandiya'dan gelip İngiltere kralı olmuş biriydi.
Vikings bir fantezi eseridir, Michael Hirst'in Camelot ile dibe vuran yazarlık kariyerini diriltme projesidir. Bilinçli olarak daha az bilinen bir tarihi dönemi alıp saçma sapan biçimde bir aile sagası yazmıştır.
Zaten ilk başladığında uzun olması hiç planlanmamış ve tamamen Travis Fimmel'in Ragnar Lothbrok rolünde gösterdiği akıl dışı karizmatik performans sayesinde almış yürümüştür. Ragnar diziden ayrıldıktan sonra da oradan oraya savruldu ve Lagertha'nın orspuluklarının peşinde heder oldu dizi.
Finalini izlemedim bile hiç de merak etmiyorum bundan çıkacak spin-off'u
Travis Fimmel'in bağımsız sinemadan sıyrılıp bugün Raised By Wolves gibi epik dizilerde oynayabilmesinin önünü açması bize yaptığı en büyük katkı olabilir.
Profil fotoğrafım bile bu soruya cevabı veriyor sanırım :)
İzleyenler genel olarak Ragnardan sonrasını pek beğenmiyordu ama bence Björn ve Ivar da Ragnar kadar etki yapmıştı. Bunu da izleyeceğim tabiki
Vikingler dizisini severek izledim.
Son birkaç bölümü izlemeye fırsat bulamadım, birkaç gün önce izledim.
Aradan uzun zaman geçsede viking rüzgarına kapılıyorum.
İzlemeyi isterim fakat 1 yıl yeni sezonu beklemek bana zor geliyor.
Final sezonu yayınlanınca izlemeyi daha çok isterim, 1 hafta evden çıkmadan gece gündüz bir bölüm daha, bir bölüm daha diyerek uykusuz kalarak izlemeyi daha çok seviyorum.
Umarım diziyi final sezonuna kadar izlemem, yoksa ben bekleyemem elime balta alır valhalaya dalarım. 😅
Vallaha bilmiyorum izleyebilirim de izlemeyebilirim de 😄
Cevap
23Cevap
Heyecanla bekliyorum. Zaten Viking çok severdim. Bu diziyi de severek izleyeceğime eminim.
Ben daha önce hiç Vikings dizisini izlemedim o yüzden hayır. Kardeşim dün bi ara izleyelim demişti belki beraber başlarız.
Vikings e tekrardan başladim izliyordum muhtemelen bitirmeme yakında bu çıkacak çok iyi oldu ya izlenir
aslında viking dizisini bir baştan izleyesim var
onu izlemeden buna başlamam ki
çünkü ragnar öldüğünde ben bırakmıştım diziyi
Vikings'i Ragnar ölmeden 5 bölüm önce bırakmıştım diziden soğumayayım diye.
İzlerim zaten bu arada izlenecek film dizi arıyordum
Ragnar ölene kadar Vikingsi severek izliyordum, sonra tadı kaçtı buna bakar mıyım emin değilim
Vikings gibi güzel bir dizinin bokunu çıkarttılar. Yetmemiş iyice sıvayacağız demişler herhalde
O viki vikiiiii, denizcidir viki vikiiiii, onun güzel fikirleriiiii, alteder bütün kötüleriiiii...
İzlemem ya. Sevmiyorum öyle vurdulu kırdılı savaşlı filmler.
Şimdi değil de sonra izlerim yüksek ihtimal. Bir de 'valhalla' ne demek?
Aldığım en güzel haber 😌
Teşekkür ederim izlicem mutlaka 😌
Normalini izlemeyi bıraktım bunu da izlemem muhtemelen
Ragnardan sonra baya sogdum diziden. Ama 100 yil sonrasi yapmalari daha guzel gorukuyor.
Tarihi, dönem dizilerini/filmlerini sevmiyorum. İzlemeyi düşünmüyorum o yüzden.
Ragnar öldükten sonra diziyi bir kaç bölüm izledim sonra baktım keyif vermiyor daha izlemedim :D bunu da izlemem sanırım
Üzülerek izleyeceğim bir dizi olacak güzel saçlı harald ın ölümü İngiliz zaferi.. Stamford bridge muharebesi vb olacak... Üzücü... Ama yinede Norman dünyası çekiyor beni.. Büyüleyerek
Heyecanla bekliyorum..
Yok tarzım olmayan bir dizi o sebeple izlemem.
Netflıxe gıremıyorum kı ders calısmaktan ınsallah sabaha kdr dızı ızleyecegım günler de gelecek
Konuya o kadar uzağım ki, vallaha diye okudum
Evet izlerim eski bölümleri gibiyse
İzlemiyorum bilmiyorum
Merhaba😇
Hiç Vikings izlemedim.
İzlemeyi planlıyorum zaman bulabilirsem
Çiçek taksi olsa izlerdim
Fikri yok, tv ile aram yokk benim
evettt her Viking leri izledim süper filmlwr
Çok büyük ihtimalle evet
İzlemeyi düşünmüyorum
Muhteşem bir dizi bizleri bekliyor 🤗