Korku kapanı serisinin ak saçlı katili her zaman favorimdir bu konuda. Geçenlerde film serisinin yeni versiyonunu izledim ve gözüm three finger kankamızı aradı. Sizin kötü ve komik olarak bulduğunuz film karakteri var mı? 😅Sen olmayınca tadı tuzu yok ak saçlı katil :d 🦁
Kötü olduğu kadar, komik olan bir film karakteri söyler misin?
Supernatural dizisinden eski cehennem kralı Crowley geldi aklıma direkt😂
Aslında güldüğüm çok fazla repliği vardı. Yanılmıyorsan diziye 6. sezonda geldi ama kadroya güzel bir şekildr dahil oldu.
Aklıma tüm replikleri gelmiyor ama Dean'e yani en büyük düşmanlarından birine birlikte çok kere iş birliği yapmak zorunda kaldıkları için olsa gerek: "Aslında sana zarar vermeyecektim çünkü aramızda tuhaf bir bağ oluştu, kankalık" gibi bir şey söylemişti.
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama başka bir bölümde birisi ölen birinin telefonundan Crowley'i aradığında, Crowley telefonu "Sen öldün" diye açmıştı. Böyle yazınca komik gibi durmuyor ama diziyi izlerken çok gülüyorum bu adama😂
Malzemeler; 1adet bıçak, 1 tane şu kadınların giydiği siyah çarşaf, bir de maske...
Komik bulmuyorum ama korkunç diye de ciddiye alamıyorum. O kadar korku filmi izlemişim şöyle bir maskeden mi korkalım. 😃 Korkunç bir film serisindeki maskenin yüz ifadesi bunun yanında daha korkunç kalıyor. 😂😂
Ben dizi diyorum: Batiatus 😂 "Tanrılar sonunda bizi becermeyi bıraktı" (Roma tanrıları) Tuhaf fantezileri, hırsı, sabırsızlığı ve şanssızlığıyla beni çok kez güldürmüştir.
Şu an tamda onu açtım 7ci filmmiş vay be 😅 sadece tek film mi var şimdilik? Ben aslında deli gibi son durak serisinin devamını istiyordum ama yok galiba