Kötü 😅 The Collector Koleksiyoncu Olurum ben Koleksiyoncu Filmini bilenler bilir Maskeli tam manyak seri katil heryere akilalmaz tuzaklar kuruyor Tuzaklar da başarılı Herif her kurduğu tuzağa muhakkak bir insan düşüyor kafası hep planlarla dolu direk Saldirmaz düşünür öyle harekete geçer Filmin bi sahnesinde Arkin diye bi masum adam var onu Yakalamıştı Küçük bi kız çocuğu da var evde oni Biliyor koleksiyoncu bodrum katta evin kızın saklandığını Fark etti gördü doğrusu giderken Arkin bunu kışkırtmaya çalıştı Tek yapabildiğin bumu pis korkak Tek yapabildiğin bumu aşağılık korkak gel buraya pislik Herif senin kalbini yiyeceğim dedi ve demez olaydi durdu Sakince gitti örümcekleri getirdi karnından bıçakla kesik açtı karnını ısırttı büyük böceklere herifin tek sorunu insanlar hayvanlara zarar vermiyor ama Olurum dediysem ben masum iyi insanlara asla dokunmam şeref yoksunu pisliklere zarar verirdim
Dünyada bu kadar kötülük varken En azından film karakteri olarak iyi olmak isterdim. Yeterince kötüye ve çirkinliğe şahit oluyorum. Biraz da olsa ya da fantezi dünyası da olsa filmlerde bu kötülüğü ortadan kaldıran insan rolünde olmak isterdim.
İyi olurdum Ama intikamı için savaşan bir adamı oynardım Fakirken Zengin olmuş parayı intikam aracı olarak kullanan Karanlık yönü de olan Devletin emrinde bir iş adamı olurdum