Diziler & Filmler Erkek Severse nasıl bir dizi? sinefilim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Etrafımdaki herkes öneriyor. Ben Succession'a başladım ama bir sonraki dizi tercihimi Erkek Severse'den yana kullanabilirim. İzleyen arkadaşlar yorumlayabilir mi? 😊 Erkek Severse nasıl bir dizi? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Izlemedim ama eğer romantik komediyse benlik değil 😅 0 0 Yorumla
huzursuzkraliçe Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl izledim fena değil vakit geçirmek için izlenebilir. Özellikle çalışan çocuğu olan ve bekar annelerin çilesini bir kuble göstermek istemiş 0 0 Yorumla
Panzer_commander Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Vakit kaybi ya... Bildigin vakit kaybi.. Ömründen bu kadar degerli vaktini caldirma 0 0 Yorumla
Bykzek Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Mükemmel bir dizi hiç izlemedim ama şiddetle tavsiye de etmiyorum zaman kaybı 0 0 Yorumla
llbarbiell Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl izlemedim ama ilgi çekici durmuyor 1 1 Yorumla LADOON +1 yıl Özelden yazar mısın bana bi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzlemedim henüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Izlemedim ama eğer romantik komediyse benlik değil 😅
izledim fena değil vakit geçirmek için izlenebilir. Özellikle çalışan çocuğu olan ve bekar annelerin çilesini bir kuble göstermek istemiş
Vakit kaybi ya... Bildigin vakit kaybi.. Ömründen bu kadar degerli vaktini caldirma
Mükemmel bir dizi hiç izlemedim ama şiddetle tavsiye de etmiyorum zaman kaybı
izlemedim ama ilgi çekici durmuyor
Özelden yazar mısın bana bi
İzlemedim henüz
İzlemedim
İzlemedim
Hiç izlemedim
İzlemedim