Diziler & Filmler Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Erkek Severse 20 Ocak'ta beIN Connect'te. İzleyecek misiniz? yardımcıoyuncu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Alperen Duymaz fanı olarak heyecanla bekliyorum. Ayrıca Yasemin Allen ve Büşra Develi de var. 😍 Güzel bir dizi olacak gibi duruyor. İzleyecek misiniz? Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Erkek Severse 20 Ocak'ta beIN Connect'te. İzleyecek misiniz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Alperen Duymaz'a bayılıyorum ya! Türkiye'deki Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra en beğendiğim aktör. Hem kişiliği hem de dizileri çok güzel. Çok da yakışıklı bir oyuncu. Bu projesinide kaçırmam Alperen'in. 💥 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. İzlemeyi düşünmüyorum 1 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl aaa çok güzel ama Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Son yaz iyiydi 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl ay evet çok üzüldüm bitince :( Yorumla
Heybetli43 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Hiç işim olmaz ben TV seyretmiyorum 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl TVde değil ki, online dizi Yorumla
Evkedisi111 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bedava olsa gitmem ya 0 1 Yorumla Evkedisi111 +1 yıl Bedava olsa gitmem A.. q Yorumla