Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, FOX TV'nin son haftalarda tartışma konusu olan 'Maske Kimsin Sen?' programına ilişkin genelge yer aldı. Programın başında maskelerin satanizme çağrışım yaptığını falan yazmışlardı. Sonrasında biliyorsunuz 2 güne falan çıkarmıştı fox tv, minik bir sürtüşme olmuştu. Ben eğleniyordum izlerken açıkçası töre dizilerindense şarkı dinlemek güzeldi. Her güzel şeyin bir sonu varmış demek ki, çok üzüldüm :(
Atama çok kızıyorum padişahçıları toplayıp hepsini ateşe verseydi keşke. Padişahım çok yaşa diyenlerin artıkları 21. Yüzyılda hala tek adamın ağzına bakıyor köpek yavrusu gibi bir şey desin de yapalım diye. Bu memleketten nice siyasetçiler geçti kimisi anısıyla anılıyor kimisi başka birşeyiyle ölümüne özalcılar demirelciler erbakancılar vardı şimdi hangisi yaşıyor da hangisini destekleyebiliyorsunuz? Siyaset geçici arkadaşlar toplumu kutuplaştırmaya çalışanların ekmegine yağ sürmeyin zaten güzel değildi zaten beğenmemiştim diye kendinizi avutarak. Kafanızı kaldırıp bir bakın etrafınıza bir kolaçan edin çevrenizi sopanın ucunun illa size değmesine gerek yok. Insanlar birbirini katlediyor siyaset için yan yana duramıyorlar suratlarından kasvet eksik olmuyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış demesini bilin ki işin ucu size değmeden doğru yola girebilelim. Bugun bir televizyon programını beğenmediği için kaldırır insanların haklarını ihlal eder yarın (yapmadıkları şey değil) sizi beğenmez terörist olursunuz oturduğunuz yerden 7 sülaleniz darda kalır ondan sonra. Demokrasi erirken siz hala birbirinizi suçlama derdindesiniz şöyle bir tek yumruk olsak kimse bize zarar veremeyecek ama birileri kutuplaştırma işini çok iyi yapıyor ve bu işten faydalanmasını çok iyi biliyor.
Yasal olarak kaldırılmasa bile çok uzun süre ekranlarda kalacağını zannetmiyordum zaten. En azından yayın gününün değişeceği kesindi. Reyting listelerinde çok geride kalıyordu çünkü. Özellikle Cumartesi günleri.
Diğer dizi ve programlarda olduğu gibi kumanda sizlerin elinde, sevdiğinizi izler sevmediğinizi değiştirirsiniz, yurt dışında bir sürü kanalda yayımlanmış bir program sorun olmadı bizim ülkede konuşulduğu kadar alışılmış sanırsam, töre, namus, kan, intikam dizilerine ya da yemeğim sensin, bebeğim sensin, buyur gelsin programlarına, kaldıramadı bünye ne diyelim, 2 bölüm izledim jüri pek hoşuma gitmedi izlemedim. Keşke beğenmeyenler de izlemeseydi de insanlarında ekmeğiyle oynanmasaydi, tabi bir zararı olmuşsa bilemem. Sevgiyle.
Hâlâ yarışma saçmaydı iyi olmuş diyenler var. Konu yarışmanın güzel olup olmaması değil, devletin böyle dandik sebeplerle insanların izlediği şeylere müdahale etmesi. Bugün maske kimsin sen yarın başka bir program bunun bir sınırı yok, eleştirmeniz için illa izlediğiniz bir şey olması gerekmiyor. Ona sansür buna yasak burası kuzey kore değil isteyen istediğini izler, beğenmeyen de kanalı değiştirir bu kadar basit.
İnsanların acılarını, umutlarını, aklını ve fikrini sömüren nice programlar ve onları millete servis eden havuz medyasının artıklarını da yayından kaldırsaydı olmaz mıydı? Olmazdı. Çünkü toplumu uyutmak, çürütmek ve mal yerine koymak için hepsi bir gereksinim.
Başlamasıyla bitmesi bir olduysa buna "güzel bir şey" olarak görmek çok saçma olur. Bu program zaten 💩 gibiydi. Hiç tutmayacak aptal aptal programları koyarlarsa umduklarını tabiki de bulamazlar.
Her ülkede tutan bir programı ülkeye getirdiler, sonuçta acunda yıllardır aynısını yapıyor ve hepsi izleniyor o yüzden tutmasını ummakta haklılar ama bizim halkın ne kadar mal olduğunu hesaba katmamışlar
Kaldırmasını bir şey demiyorum ama keşke kadın programı adı altına saçma sapan Onun çocuğu babasından mi amcasının mi, komsusundan mi tarzı saatlerce bu tip şeylerin konuşulduğu, programlar da kaldirılsa. Aynı şekilde o kimi kimle aldatmış, kimin eli kimin cebinde, tarzında öpüşmeyi diziler de kaldirilsa.
açıkçası bir bölümünü internetten izledim , düzenli izleyen birisi değilim ama yayından kaldırılacak bir neden göremiyorum ben, ne yani maske takıp şarkı söylemek ahlaksızlık mı oluyor, ha sırf maske takıldı diye satanist mi olundu , yuh bahane bu mu? yahu tarikatlar yüzünden gençler intihar ediyor ona bir adım atmıyorlar , ama maskeli şarkı yarışması mı tehlikeli bulundu? zamanında türkiye izdivaç programlarını ağırladı, biri bizi gözetliyor yarışmalarını ağırladı, hala da 3. sayfa haberlerini olasıymış gibi gösteren haberleri yayınlıyor , ama bunu yayından kaldırdı. nedeni neymiş gençleri kötü yönlendiriyormuş , pesss doğrusu diyorum
Pek takip ettiğim bir yarışma programı değildi fakat yine de kaldırılmasını doğru bulmadım tabii ki.
İnsanların izlerken keyif aldığı eğlence programlarını satanizm, paganizmle bağdaştırmak ve çocukları olumsuz etkilediğini iddia edip kaldırtmak yerine ezelden beridir sırf reyting uğruna dizilere konu edilen şiddet, taciz ve tecavüz sahnesi geçen dizileri kaldırtsınlar. Tabii gerçekten çocukları düşünüyorlarsa.
Ya bu ciddi ikiyüzlülük dertleri bu değil... 1. dünya savaşı bizi bölmek için koalisyon arasında konuşulan en önemli konu... Eğitim sistemini yok etmek. Aydın bir Türk nesli olmaması... Sanki koalisyon ile bir benzerlik var.. Gibi ama AA ne acep
Saçma canım bir programdı. Şikâyet edenler arasında ben de vardım :D Hiçbir anlamı yoktu, aksine zararı olabilecek bir programdı. İnşaAllah diğer bütüün dizi/programlar da kaldırılır...
Ben soruda bir kıyaslamadan bahsedildiğini görmedim. Madem bu da aynı diğerlerinin de kaldırılmamasını eleştirmek yerine bunun kaldırılmasına sevinin mesela... Kaldırılmasının sebebi şikâyetlerdir. Diğer programları da şikâyet edelim, kaldırılsın. Kumanda benim elimde olabilir ama toplumu sadece ben oluşturmuyorum maalesef...
"Zaten iyi bir program değildi" ne demektir ya. Ben de izlemedim. İzlemem de ama Cumhurbaşkan niye bir programı hem de bizzat kaldırır? Hala yok iyi değildi, kötüydü, zaten izlemiyordum. Beter olalım. İnşallah 100 sene daha yönetir bu zihniyet. Layığız buna.
Evlenme programlarını kaldırıp daha beterlerini koymaları... İstemedikleri programları, sunucuları, gazeteleri susturmaları dururken "zaten izlemiyordum. Kötüydü!" Nedir ya.
Programı izlemiyorum ama Dikdatörlükle yönetildiğimiz için şaşırmadım :d Müge anlı denen kadının programında neler neler var neden kaldırmıyorlar çünkü kadın iyi hükümet yalıyor. Ayrıca son olarak bu program için kaldırılmış iyi olmuş diyenler yarın öbür gün otoritenin namlusu size dönünce ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
yorumlara bak cidden iğreniyorum bu toplumdan hepsi iyi olmuş falan demiş padişah şakşakçıları sizi anasını ağlattınız ülkenin daha akıllanmıyorsunuz tez zamanda daha kötü günleri görürsünüz umarım
Konu sizin programı beğenmeyip sıkıcı bulmanız değil s4laklar, konu sözde cumhurbaşkanın sözde demokrasi ile yönetilen ülke de dikte kararlar ile kendisini ilgilendirmeyen yerlere dadanması işine geleni görmezden gelip işine gelmeyeni kaldırması
Program iyidir kötüdür bununla ilgilenmiyorum devlet niye karışıyor.
Yıllar önce Özal zamanında gece kırmızı noktalı yayın vardı millet tepki gösterdi bu ne diye . Özal da dediki Kumanda elinde seyretme başka kanalı izle zorla mı izletiyorum. Şu an ki durum bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
FOX TV nin sahte milliyetçiliği Atatürkçülüğüne inanmayın. Haberlere gelince asgari ücretli çiftçi işçi şöyle fakir böyle mazlum onların yanındayız diyor, haberden hemen sonra dizilerine bak karı kız seks lüks hayat gösteriş, ne bir doğru düzgün konu var ne bir amaç inanç bir şey var. DEVİR TİLKİ İLE PLAN YAPAN, KURT İLE AVLANAN, SONRA OTURUP KURT İLE YAS TUTANLARIN DEVRİ
Aynen Kadına şiddet yoksa televizyonda işi ne kaldırın hemen. Kadınların aşağılandığı, dövüldüğü, sövüldüğü programların da başını okşayın. Hasta ruhlu zihniyet sizi.
güney korede vardı bu program. ve evet maskeier sevimli gülen yüzler veya civcivlerdi.. bu adamlar synen denildiği gibi resmen satanist çalrışımjar yaoiıan maskeler yapmışlar.. fox işte. kötülüğün yuvası.. iyi olmuş sevimsizdi zaten kötü bir kopya. maskenin srdından ünlü bir şarkıcı çıkmıyor. dizi oyuncusu çıkıyor. iğrenç
Bariz pagan ayini/güzellemesi yapılan bir program yayına verilmesi bile hataydı. Her önümüze sunulanı şov diye beğenmek ve izlemek zorunda değiliz. Sorgulayamayan insanlar var bu ülkede. Beyinlere kazınan şeylere bak..
Bana aşırı samimiyetsiz gelmişti. Fakat yine de seven insanlara haksızlık olmuş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ne saçmalık yaa herşeye bişey buluyolar böyle dusunuyosan izleme kardeşim eğlenceliydi göremediğimiz maskeler vardı kaldıracaklarsa illa saçma sapan yaz dizilerini kaldirsalardi madem insanları ozendiriyolar sanki hayal dünyasında yaşıyoruz gibi Erdoğanin buna niye sesi cikmiyo
Ohh çok iyi olmuş çok sevindim böyle saçma sapan şeytana benzer kostümler giyip dans edip şarkı söylemeleri fazlasıyla aptalcaydı izleyenlerinde zevkine susma hakkımı kullanıyorum 🤢Neyseeee
Bunu izleyenler Türk ekranlarında aldatma konulu, mafya konulu, silahlı çatışmalı, tecavüzlü tacizi diziler izliyor. Bunun kaldırılmasını istemeniz fazla ikonik
@Sedakaram sonra da sağda solda düzgün dizi yok yabancı dizi izleyeyim deyip Lucifer izledi bile jdkfkfkf cesur iş yapmayacaksin aşiretten devam tr halkına en kötüsü yakışır
Şeytana benzer kostümler var diyorsunda insanlar şeytanlaşmış zaten. Neyden bahsediyon ki sen? Hem benziyor diye kapatmaları saçma olmuş. Sankü 4’4lük müslümanlar he. @xxebruxx
Baştan belirteyim bu programdan benim kadar nefret edeni yoktur. Çok boş ve gereksiz bir program olarak geliyor. İzleyeni ne zevk alıyor onu da anlamıyorum. Ama böyle saçma bir nedenden dolayı yayından kaldırılması büyük bir haksızlık
Topluma aykırı bir sürü Türk dizisi var. Onları da kaldırsalar ya. Ne güzel şarkılı bir programdı. Topluma aykırı bir durumu da yok. Daha önceden denk geldiğim satanizmi temsil eden maskeler de yoktu.
Evet, vardır. Geyiğin kim olduğunu öğrenseydik de yayından öyle kaldırsalardı bari. Takip etmiyorum ama Instagram'da o kadar denk geldim ki geyik muhabbetine, ister istemez kim olduğunu merak etmiştim.
kişisel fikrimdir, ben hayatımda bu kadar basit bir format görmedim, çocuk programları bile daha zengin bir formata sahip, yani 10 dakika izlemeye katlandım, sonra kapattım
Tc insanı acıdan kederden ve şiddetten besleniyor bu bi gerçek. Tavuk olmaya o kadar alışılmış ki farklı ve kaliteli bişiye tahammül edemiyorlar neyse tavukluğa devam..
Herşeyin güzel sonu diye bir şey yok saçma sapan bir yarışma sevilecek yanı yoktu zaten Eda Ece yasak elmada oynuyordu. Kaldırılması bu yüzden olabilir.
A haber diye bir kanal da dolar 7 TL iken insanları kandırıyorlar deyip yarım dolar 3,5 TL yazan haber kanalını kaldırmıyorsa düşünün bu programın yayından kaldırılmasının altında yatan sebebi.
Uyuşturucu özendirme adam öldürme gaps böyle diziler kaldirisilmasin adam kelle kesiyor adma kesiyor kaldırılmasin kadına tecavüz ediyor zorbalik şiddet var kaldırılmasin ama efendim maskeden adamı tahmin ediyorlar he sıkıntı ya diriliş ne zaman başlıyor izliyim kaldiririz
İzlemiyorum bence saçma bir program ama bor cumhurbaşkanının karışmaması gereken şeyler bunlar. Oldu olacak gelsin artık sadece trt izlenecek desin tek kanallı devre dönelim.
Saçma sapan bi yarışma. Jüri işe yaramaz bi kere bakayım dedim 10 dakika dayanamadım 😃 büyük bi kayıp değil asıl böyle şeyleri izleyerek zaman kaybetmek büyük kayıp
Oh çok şükür kurtulduk satanist programlardan. Allah ima bin şükür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
2 hafta önce 19 yaşındaki bir genç intihar etti ama umurlarında olmadı şimdi bir yarışmayı bile hemen yayından kaldırabilen bir devlet canına kıyan bir gence ve onun gibi nicelerine niye el atmadı?