Severim buna çok gülmüştüm 3. Bölüm baya bir komikti😂https://www. google. com/search? q=ayak+i%C5%9Fleri#fpstate=ive&vld=cid:4e7583cc, vid:9MIZJCb3_TI, st:0
Yaa ben de çok seviyorum o boş muhabbeti. Bak şey de çok güzel... Neydi dur.. Hah ayak işleri... Hele sarp Apak'ın oynadığı bölğm vardı biz çok gülmüştük 😁
Envai çeşit korku gerilim izliyor... Yani gerçekçilikte çığır açan, yasaklanan filmleri dahi izliyor. 😁 Ama elim kesilse panik yapıyor acile gidelim derin mi iyi misin 😁
Ah be evladım, bulursun umarım yaşayacağın hatunu. Sizin de bu sorununuz var.. Çok alternatif olunca gözünüz dönüyor, nereye yarsıyacağınızı bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet, özellikle Yeşilçam absürt komedileri çok komik oluyor
Gibi'yi denedin mi? Ya ok saçma 😁
Exxen kullanmıyorum, ama çok övülüyordu, iyi olmalı.
Feyyaz yiğit yazıyor. Ölümlü dünya'nın yazarı.
Severim buna çok gülmüştüm 3. Bölüm baya bir komikti😂https://www. google. com/search? q=ayak+i%C5%9Fleri#fpstate=ive&vld=cid:4e7583cc, vid:9MIZJCb3_TI, st:0
https://m.youtube.com/watch?v=9MIZJCb3_TI
Hahha ayak işlerini de bitirdim. Gelmedi yeni sezon.
Sarp Apak'ın oynadığı bölüm efsane... Çok komik
En çok ona güldüm. Mesaj okurken ki hali efsane, birde apartman yönetimi toplantısı. 7. Bölüm bitti🙂
Leyla ile mecnun da güzel🙂
Arkadaşım hoş geldin izliyordum bir ara..
Sonraları sıktı, aşağı yukarı aynı blok üzerine inşa edilen espiriler..
Ben pek sevemedim onu
İlk izleyişlerde biraz evet bende garipsedim..
Ezgi mola girince daha da süper oldu ama aynı kurgu üzerine olunca o da sıktı :D
www.youtube.com/watch
Çok geyik ve çok boş muhabbet 😁 ama o boşluk çok iyi geliyor yorucu bi mesai sonrası 😁😁
Yaa ben de çok seviyorum o boş muhabbeti. Bak şey de çok güzel... Neydi dur.. Hah ayak işleri... Hele sarp Apak'ın oynadığı bölğm vardı biz çok gülmüştük 😁
Tamam onu da not alıyorum 😁😁
Çok geyik o da.. Gain'de
Leyla ile mecnun izlemiyorum ama kesitler denk geliyor. Baya iyi o da sanki :)
Biz başladık izlemeye... Eşim çok severdi ben istemezdim. Şimdi güzel gelmeye başladı. 😁
aslında kısa olsa şöyle 30-40 dk. uzun olunca yoruyor beni bu diziler :D
Absürt komedi pek sevmem de Gibi ye bakıyorum ben de
Gibi de güzel ayak işleri de... Son bölüm gibi'de nasıl saydı sövdü cosplaycilere çaçacılara 😁 feyyaz yiğit çok iyi yaaa
Aynen :))
Çok severim peki siz Avukat hanım 🤓🤓
Gibi ve ayak işlerini çok severek izliyoruz. Tavsiye ederim
Tamam 👍🏻 bakacam zevkine güveniyorum
Boş muhabbet işte.. Çok keyifli
Valla ben Konuşanlar dışında bisey izlemiyorum😁
O nerede?
Exxen de o da
Bakayım bi
Bak bakalım😊
Fırsat oldukça izlerim.
Gülmeyi unuttum ülkede
Bayılıyorum boş muhabbetlerine
Hahha son bölümü izledin mi? Coplay mi çaça mı hahahaha manyaklar... Hele bi Bü model vardı efsane 😁cümleten yargılandılar 309'dan
Yok geceye saklıyorum 😅
Son bölüm eğlenceliydi.
Sen begendiysen baya güzeldir napacan bugun ne planın var
Evdeyiz.. Takılıyoruz. Bizimkiler ölümcül labirent izledi. Ben de internette takılıyorum. Sevmiyorum gerilim. Yarın dışarı çıkarız
Gerlimde bende geriliyorum 😂😂 ohhh mis dinlen iyice
Bi gün kesecekler beni 😁
Kimse kıyamaz sanaaa
Envai çeşit korku gerilim izliyor... Yani gerçekçilikte çığır açan, yasaklanan filmleri dahi izliyor. 😁 Ama elim kesilse panik yapıyor acile gidelim derin mi iyi misin 😁
Sonuçta kolay değil diyorum ya sana kıyamıyor bence senin ondaki yerim çok güzel bence
💙
Bu kalp banaydı sanırım heycanlandım 😂
Komikti bu 😁
Sizin gibi güçlü ve akıllı bir kadından böyle ufakcıl bir kalp nile almak heycan verirci
İltifat için teşekkürler. Çok naziksiniz.
Sizi görünce nazik oldum önceden değildim 😂
Eyvallah
Bir ara leyla ile Mecnun izlerdim
Leyla ile Mecnun'a bizimkiler de başladı şimdi.
Eski tadı olmaz
Severim
Neler izlersin?
Tersine Dünya diye türk filmi var izleyin bı😀😀
İzledik onu. Epey oluyor. Güzeldi
😀😀😀😀
hayatım
Onu izleyemeyiz ama 🤭
yaşarızz
Ah be evladım, bulursun umarım yaşayacağın hatunu. Sizin de bu sorununuz var.. Çok alternatif olunca gözünüz dönüyor, nereye yarsıyacağınızı bilmiyorsunuz. Kolay gelsin ne diyim
yaşım burada yazan yaşım değil ama hanımefendicim:)
Haaa şimdi oldu o zaman madem yaşın doğru değil 🙄
hahaha bunları tatlı yerken de konuşabiliriz ama
Hemen!
mesaj atınız leydim
Hemen atıyorum
gecikmeli geliyo bir daha yazınız
Güzel seçim 😀
İzlemem. Komik de değil.
evet güzel gibi :)