Sanatsal açıdan bakılabilir. Zevkine olsa bence özellikle sahne aramazlardı zaten filmlerde sahnelerin sınırı olacaktır gerçekte sınırı kendileri belirler ama az kesimi zevk için rol icabı yapar tabi
Soran
+1 yıl
yani düsünsene yabancı bi yerdesin cok beyendigin yakısklı bi jön var öyle bisey olmazmı
Sahne yerine normal görüşmede olabilir rahatça dışarıda bu 😌 sahnede de olur duama sahne dışında daha rahat olurduk
Soran
+1 yıl
ya sahne harici fırsat bulamıycan o an sevisme sahnen var cok beyeniyosun bide sen kücük bi sanatcısın daha yenisin ama adam cok ünlü inanılmaz bidaha o fırsat deng gelmez o an anlık seks yapcak anlık fırsatın oldu naparsın mesela dısarda degil orada o an bidaha o fırsat olmuycak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet ne var ki bunda? oyuncuysan yemediğini de yersin giymediğini de giyersin
Evet fakat trde yapmak istemezdim yabancı ülkede yabancı partnerle okeylerim gelir $€ olması şartıyla
funda eryigitin gibi cüretkar
olabilir.
ama böyle nurgül yesilcayın sevisme sahnesi gibi gögüsler felan gözükcek
Gerçekten yapar mısın
@zehragül18 cankırılımısın :)
Hayir
@zehragül18 hmm tamam kız istemese nite olabılır yazsın sanat yapıyolar netıcede :))
Helal olsun yani
@zehragül18 sen peki
Asla
yaparım
tercıh
@zehragul18 resımdekı senmısın
@zehragul18 benmı kızmı
Kız olan
@zehragül18 ok
@zehragül18 sen yaparmisin?
Yapmam
@zehragül18 sevindim buna karşıyım insanların gözünde saçma ayroca iğrenç oda na cekilirsn ne yaprsn yap partnerimle bitlikte
Asla
tercıh meselesı turkan soray kanunları
Yok asla
Olmaz
Çıplakta kalırım, sevişirimde
Evet rol sonucta
gercekten yapanlar bile oluyomus internetten baktımda
Olabilir birsey diyemem 😂
evet
funda eryigit gibi ama
Evet olurum.
funda ergyigitin videosundaki gibi ama
Videoyu bilmiyorum aslında aktif bir cinsel hayatım olduğu için uzun zamandır video bile izlemiyorum gerek duymadığım için.
rol icabı cinsellik yasayan yabancı ünlüler bile varmış gercek yapan
Olabilir daha gerçekçi olması için sahnenin
valla bence daha gercekciden ziyade hoslandıkları icin olabilir :))
Sanatsal açıdan bakılabilir. Zevkine olsa bence özellikle sahne aramazlardı zaten filmlerde sahnelerin sınırı olacaktır gerçekte sınırı kendileri belirler ama az kesimi zevk için rol icabı yapar tabi
yani düsünsene yabancı bi yerdesin cok beyendigin yakısklı bi jön var öyle bisey olmazmı
Sahne yerine normal görüşmede olabilir rahatça dışarıda bu 😌 sahnede de olur duama sahne dışında daha rahat olurduk
ya sahne harici fırsat bulamıycan o an sevisme sahnen var cok beyeniyosun bide sen kücük bi sanatcısın daha yenisin ama adam cok ünlü inanılmaz bidaha o fırsat deng gelmez o an anlık seks yapcak anlık fırsatın oldu naparsın mesela dısarda degil orada o an bidaha o fırsat olmuycak
İlişkiyi kabul ederim aslında ünlü olup olmaması da çokta önemli değil benim için. Erkek aşırı çirkin ve bakımsız olmadığı sürece kabul ederim.
her türli gideri varsa veririm diyosun :))
Evet..
funda eryıgıt gıbı yaparmısın
Evet her zaman
Hayırrr
Sevismem tabiki
Hayır