Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Eski Şişli Belediye Başkanı olan Girik için Keskin şu ifadeleri kullandı:"Yeşilçam’ın ve Şişlimizin büyük değeri, ilçe başkanlığı yaptığım dönemde birlikte çalışmaktan onur duyduğum eski Şişli Belediye Başkanımız sevgili Fatma Girik’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim." Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan sanatçı, yazın göğüs hastalıkları enfeksiyonu teşhisi konularak tedaviye alınmış, beş gün hastanede kalmıştı
Usta sanatçı Fatma Girik vefat etti. Sanatçının en sevdiğiniz filmi hangisi?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun büyük sanatçıydı artık eski sanatçılar bu dünyadan gidiyor. Ve gelenler gidenlerin yerini hiçbir zaman doldurmuyor biz en azından güzel zamanları ve böyle sanatçıları gördük bizden sonrakiler bunları bile göremeyecek gitgide kötü bir zamana doğru gidiyoruz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Çok başarılı bir yeşil çam sanatçısı bütün içerikli olan filmlerini az çok küçüklüğümden bu zamana kadar izlemişimdir pek sevmediğim yeşil çam filmi yoktur Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum
Gerçek aktris, aktör ve oyuncular birer, birer ayrılıyorlar :'( Ruhu şad olsun, ışıklar içinde yaşasın :'(
Ben Yeşilçam oyuncularının hepsini çok seviyorum, maalesef günümüzde Yeşilçam filmleri yapılmıyor ya yurdum insanını rezil bir şeklide gösteren recep ivedik ve türevi yapımlar ya da abuk sabuk cin içerikli yapımlar, gerisi de hep ya komedi ya da proje filmler.
Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Murat Şeker gibi kaliteli isimlerin yaptığı o efsane kaliteli filmlerin yeri ise, bambaşka ve bence bu ülke de, daha çok olması gereken yapım türleri.
Allah rahmet eylesin.. Onunla bir anım var.. Teğmendim Kabatastan Uskudara arabalı vapur ile geçiyordum. Fatma Girik film çeviriyordu ben merdivenlerden inerken giz göze geldim ve az daha yavaşlamıyordum zor bela tutundum.. Rejisör aman kuz teğmeni çarptın ha dedi.. O da güldü hiç acımam çarparım dedi.. O gözleri asla unutmadım.. Nur içinde yatsın gerçek hanımefendi ve sanatçıydı..
Allah rahmet eylesin. Siyah beyaz olan filmleri benim favorimdi. Cüneyt Arkın ile oynadıkları. Bununla birlikte , "Yılanların Öcü" filmi ise gerçek bir efsanedir.
şu an senden öğrendim çok üzgünüm. Anne rolünü ben en çok ona yakıştırırdım. Hem insan olarak hem sanatçı olarak örnek alınması gereken biriydi.. Cesur güzel kadın.. mekani cennet olsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Inanamiyorum bu haber gerçek mi çok sevdiğim bir sanatçıydı şu an çok kötü oldum 🥺😓