Mahsun Kırmızıgül' ün en sevdiğiniz filmleri hangileridir?

Mahsun Kırmızıgül' ün en sevdiğiniz filmleri hangileridir?

Oyunculuktan müziğe, Müzik direktörlüğünden sinemaya uzanan sanata adanmış bir ömür... Mahsun Kırmızıgül filmleri yönetmenliğe yeni geçtiği dönemde oldukça popüler olan ve kendini halka kabul ettirmiş filmlerdir. Mahsun Kırmızıgül'ün oynadığı filmler ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği filmlerden birkaçını sizin için derledim. En iyi Mahsun Kırmızıgül filmleri için okumaya devam edin.

Imdb:6.4
Konu: Reşat ve Ali beyin kanseri olan babalarının tedavisini alması için İstanbul'a gelirler. Babaları Ahmet kemoterapinin ağırlığına dayanamaz ve hastaneden firar eder. Oğullarıı peşine düşse de izini kaybettirir ve bir huzurevine sığınır. Daha sonra oğulları ona ulaşsa da babaları orada çok mutludur ve onlar için zaten ölümcül durumdaki babalarının son günlerini mutlu geçirmesi her şeyden önemlidir.
Oyuncular: Aziz Acar, Cansu Aktay, Sarp Apak

Imdb: 6.5
Konu: Doğunun bir sınır köyünde 25 yıldır iki taraf arasında kalan ve göç etmek zorunda kalan Altun ailesinin hikayesi. Ramo nihayet 5 kız çocuğunun ardından oğluna kavuşur ancak bir oğlu dağa bir oğluysa askerdedir. Ailenin bir kısmı İstanbul'da bir kısmıysa Norveç'te parçalanmış haldedir.
Oyuncular: Mahsun Kırmızıgül, Demet Evgar, Murat Ünalmış, Erol Demiröz

Imdb: 7.6
Konu: 1960 senesinde gerçekleşen darbe ile bir köye sürgün edilen Mahir öğretmen, o köyün çocuklarının okuma yazma öğrenmesi için köylülerle birlikte bir okul kurmaya çabalar.
Oyuncular: Ali Sürmeli, Büşra Pekin, Şenay Gürler, Talat Bulut, Mahsun Kırmızıgül

Imdb: 5.7
Konu: Kod adı Deccal olan ve kırmızı bültenle aranan dinci bir suç örgütünün liderinin Amerika'da yakalandığı bilgisi ulaşır. New York'un başarılı 2 polisi suçluyu almak için yanına gider ancak işler düşündüklerinden daha karmaşık bir hal alır. Öykü İstanbul, New York, Bitlis arasında geçiyor ve 11 Eylül olayları sonrası Amerika ve tüm dünyanın İslam'a karşı geliştirdiği paranoyayı gözler önüne seriyor.
Oyuncular: Haluk Bilginer, Danny Glover, Gina Gershon, Mahsun Kırmızıgül

Imdb: 7.3
Konu: Hazal görme engelli bir genç kızdır. Tesadüfen bu zamana kadar zorluklarla sürdüğü yaşamına geçmişi karanlıklarla dolu olan Ali girer. Birbirlerine aşık olan bu iki gencin dram dolu sıcak aşkı içinizi ısıtacak.
Oyuncular: Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol

26 Mart 1969 tarihinde doğmuştur. Zaza kökenlidir ve 22 çocuklu bir ailenin ferdidir. Diyarbakır'da doğup büyümüştür. Kariyerine ilk olarak müzik ile başlamıştır. Özcan Deniz Yalan mı, Seda Sayan Ah geceler, Haluk Levent Bir Gece Vakti gibi önemli isimlerin sevilen şarkılarında bestecilik ve müzik yönetmenliği yapmıştır. 12'den vuracağım ve Bebeğim benim şarkılarıyla Fantezi arabesk müzik dalında çıkış yakalamıştır. Aşka Sürgün ile TV ekranlarında popüler hale gelerek oyunculuk kariyerinde de iyi bir başarı elde etmiştir. Daha sonra senarist ve yönetmenlik yaparak Güneşi Gördüm filmi ile sektörde takdir kazanmıştır. Altın kelebek ödüllü Mahsun Kırmızıgül'ün 2 ayrı evlilikten bir kızı bir de oğlu vardır.
Cevap
4Cevap
Filmlerini izledim lakin sevdiğim bir filmi yok. Vasatın bir tık üzeri filmleri var. IMDb puanı 5 civarıdır
Vasat mı güneşi gördüm başyapıt nasıl izlediğinize bağlı
Hiçbiri. Aşırı dramaitik buliyorum.
Beyaz melek
Güneşi gördüm ilk ve tek
sarı sarı
beyaz melek
Beyaz melek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?