Fragmanları dönmeye başlayınca ne saçma program falan demiştim ama yanılmışım baya eğlenceli bir program olarak devam ediyor. Vakit geçirmek için güzel, eğlendiriyor.
O değilde ben sokakta tıbbi maske takarak konuşunca ne dediğimi anlamıyor kimse bu maskeleri giyerken nasil şarkı söylüyorlar hadi söylediler nasil anlaşılıyor lea🤣
Ama o zaman da o ses Türkiye döner. Bu zaten uyarlama bir program. Yurt dışında çok fazla sevildiği için uyarlandı. Yani ünlü oldugu için izliyorum şahsen ben de. Merak ettiğim için. Ünü olmayanı merak etsem o ses izlerim xmemdmd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Fragmanları dönmeye başlayınca ne saçma program falan demiştim ama yanılmışım baya eğlenceli bir program olarak devam ediyor. Vakit geçirmek için güzel, eğlendiriyor.
O değilde ben sokakta tıbbi maske takarak konuşunca ne dediğimi anlamıyor kimse bu maskeleri giyerken nasil şarkı söylüyorlar hadi söylediler nasil anlaşılıyor lea🤣
Playback çünkü.
Saçma bir program doğu nun orada ne işi var anlamış değilim...
Şaşırmadım. Takip ettiğim bir program değil ama YouTube'dan arada göz atıyorum. Herkes Biran olduğunu tahmin etmişti. Tahminlerinde de yanılmadılar.
Yarışma İyi de Ünlülerin hep Gelmesi çok saçma Ne işiniz var sizin paraya ihtiyacı olanlar gelsin siz Zenginsiniz zaten
Format ünlülerin üzerine kurulu zaten xjejx ünlü olmayan birini nasıl tahmin etsinler. Ses yarışması değil ki bu tahmin yarışması xkdkxnd
İste böyle olması Çok saçma Olmuş Ünlüler zaten zengin çok kazanıyor Paraya ihtiyacı olanlar yarışsa format onlari kabul etse daha doğru olur
Ama o zaman da o ses Türkiye döner. Bu zaten uyarlama bir program. Yurt dışında çok fazla sevildiği için uyarlandı. Yani ünlü oldugu için izliyorum şahsen ben de. Merak ettiğim için. Ünü olmayanı merak etsem o ses izlerim xmemdmd
Şaşırmadım. Çünkü tanımıyorum kendisini. Bu ismi de ilk kez duydum
Evet ınstada postta gordum iki metres tutulması vs yasmıslardı üstüne
Evet ınstada postta gordum iki metres tutulması vs yasmıslardı üstüne
Birisi bir şey çıkmış ama anlamadım😑Programın adı ne?
Renkli program yapılabiliyormuş ve odak olabiliyormuş ona şaşırdım.
Yildiz onu kesip doğramak istemiştir kesin. Yahu burada bari bırak kızı demi ama 😊
Bence çok beklendikti. Favorim unicorn bu arada xjejx çok sempatik yaaa
inan kim olduğunu bilmiyorum damlanın. ünlülerin yüzde 1ini bile tanımam
Kız Yıldız niye sahneye çıkıp saçını başını yolmadı acaba şu Kumru'nun 😂😂
Soruya Türkçe dublaj ekleyecek bir babayiğit var mı? Ben yazılanı anlamadım da...
programı izlemiyorum ama Fox Tv Rtüke inat programı haftada 2 güne çıkardı ya helal olsun :D
O değil de Biraz şımarık değil miydi hal ve hareketleri. Daha naif biri olarak beklerdim onu
Baraj dizisinden sonra çok şımardı nedense
Hiç şaşırmadım zaten bekliyordum o kadının rol arkadaşı olmasından
Ağa kimseyi tanımadığım için programdan da gram zevk almadım. Azcık baktım ama bana göre degil
Şahsi düşüncem şu ki; Bundan daha aptalca çok az program gördüm.
Tahmin etmiştim. Lakin iskelet haksız yere elendi. Şimdi ki favorim panda
Şaşırdım burhan çaçanı bekliyordum
boş ülkemin bomboş tv programları
Saçma sapan şeyler tv izlemiyorm
çok şaşırdım aman tanrım
Hiç izlemedim bu programı
Bu kadar saçma bi yarışma görmedim
Tanımıyorum kendisini. O yüzden nötr
böyle şeyleri izlemiyorum zaman kaybı
ilgilenmiyorum bile ne şaşırması
İzlemedim hiç bu programı.
Şaşırmadım izlemiyorum çünkü