Diziler & Filmler Maske Kimsin Sen Aslan kimdir? pentin Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Yapay Zekaya Sor Ay ilk kez izliyorum, maske kimsin sen diye program var ve aslan maskesi altında sizce kim var?Ben Çağla Şikel diyorum. Sizce kim tahminleri alalıııım. Çocuklarım var en büyük arkadaşlarım dedi ve tatillerimle ünlüyümdür dedi. Maske Kimsin Sen Aslan kimdir? Cevapla Tatil Soruları Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Çağlanın boyu çok uzun diğer yarışmacılara nazaran ortalama hesap yapılıyorsa belli olur ama yapılamıyorsa civciv çıkacak kuş çıkacak heyecanı yaratması güzeldir 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu programı hiç izlemedim bana izlemeye değecek gibi gözükmüyor. Ünlüleri takip etmediğime göre tahmin etmem pek mümkün değil. 5 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl İlk başladığı günden beri takip ediyorum.Bence aslan "Özge Borak". 2 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çağla şikel olabilir çocukları var fakat çok kıvrak hareketleri olduğu için acaba diyorum tam emin değilim 1 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl izlemedim ama, çocuk ve tatil dediyse kesinlikle defne samyeli 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Eda taşpınarın fiziğine çok benziyor. Sesi de biraz andırıyor bence eda taşpınar 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl O kadar Özge Borak olduğuna emindim ki çocuğum var diyorsa yandı o tahmin… 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Zor olmuyor mu ya o kadar kostümün içinde şarkı söyleyebilmek onu yerine perdenin arkasından söyleseler daha kolay olmaz mıydı yaa 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yandaş kanallarin mahvettigi zihinleri aydinlatmakla vazifeli Fox TV'nin...Böyle bir soytarilik yapmasını...Esefle kınıyorum 😝 0 2 Yorumla rock_555 +1 yıl Hay sizin zihniyetinizi Yorumla AsabiÖküz +1 yıl @rock_555 hay senin kuş beynini... Yorumla
ayşegülbaran Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzlemiyorum iyice gavurlara benzemeye başladılar 👎🏻👎🏻 İnşallah tez zamanda kalkar bu program 👍🏻👍🏻 0 0 Yorumla
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende çağla Şikel diye düşünüyorum ilk çıktığı gün Instagram hikayesinde aslan paylaşmış Twitter da görmüştüm 0 0 Yorumla
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl TV izlemek zaten zmana kaybı iken büyle saçma bir program izlemek tam delilik... 0 0 Yorumla
MorPanjur96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tahminim yok ama Çağla Şikel için beli fazla kalın :) 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. Özge Borak ifşası vardı geçenler de Beyaz şov da söylediği şarkıyı yarışmada da söylemiş 0 0 Yorumla
simplylibra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bana Öyle Bir Geçer Zaman ki oyuncularından biri çıkacak gibi geliyor 0 0 Yorumla
Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İşte insanoğlunun asırlardır aradığı sorunun cevabı budur tebrik ederiz 0 0 Yorumla
ÖLÇÜSÜZ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl He ya ülke gündemi bu değil mi... İzleyici IQ su 0-35 arasında bir program 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çağla Şikel’in kolları bu kadar kalın değildir diye düşünüyorum 😄 0 0 Yorumla
İpekellaa Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bu programı çok görüyorum ya bu ara. 😅 Şu ana kadar da hiçbir tahminim doğru çıkmadı. 🙈 Buna da sesimi çıkarmayayım bari. 😂🙈 1 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hadise olmasın saçlar andırıyor amaaa 1 4 Yorumla pentin +1 yıl Yani o kadar ünlü birini çağıramazlar bence bir de onun çocuğu yok gibi. Yorumla Berkan63 +1 yıl Aa ben orayı okumadım üşendim 🤭 çıkaramadım yaaa Yorumla Tweetty_ +1 yıl Çocuğu yok gibi değil, yok zaten. Boş progrsmları izlemekten beyniniz erimiş resmen. Yorumla Berkan63 +1 yıl Ben izlemedim zaten izlememde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımda gördüğüm en iğrenç ve saçma program. Kaç kez RTÜKe şikayet ettim yayından kaldırılması için 0 0 Yorumla
jüpiterdenkaçan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Özge borak diye düşünüyorum sesini biraz benzettim🤔 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmiyorum böyle programları hiç hoş değil tamamen sübliminal içerikli bence sizde izlemeyin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özge Borak diyorlar 🤔 Tahmin konusunda çok iyi değilim ama bence Çağla Şikel değil gibi geliyor. 0 0 Yorumla
hadibay3309 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Defne Samyeli dicem ama sanki fiziği uymuyor. Eda Taşpınar desem çocuğu yok. Çağla Şikel olabilir belki. Bilemiyorum Altan. 0 1 Yorumla pentin +1 yıl Defne olabilir aynen o da taş gibi :) Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Saçma sapan bir program 4 2 Yorumla pentin +1 yıl soru o mu sence Yorumla greenmilitary +1 yıl Soruyu okudum. Genel bir yorum yapmak istedim. İstersen engelle banane Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl acunun eski eşi geldi aklıma tatil deyince.. 4 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Meraklı biri olduğumdan izlemiyorum 0 0 Yorumla
Hdhdhshdlds Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Lan bu nasıl yarışma format ney laaaaa 0 0 Yorumla
GreenLover Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özge Borak gibi kendini belli etmiyor pek 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Yalnis anlama ama bence cok sacma bir program 0 0 Yorumla
lgbttranserkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl tahmin etmesi çok zor siz nasıl tahmin ediyonuz 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Çağla'nın o kadar iri kolları mı var mk 0 0 Yorumla
DorukAli_Bey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Survivor izle penticim. Bırak aslanı kaplanı sjsjs 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Burcu Esmersoy 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 798 cevap paylaştı. Ben Alişan Olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kim ya? Ne programı? Ay hepsinden habersizim 😂 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl 😅😅 Yorumla
el_diamante Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence Burcu Esmersoy 0 2 Yorumla pentin +1 yıl çocukları yok ama onun, mantıklı aslında ama değil bence. Yorumla el_diamante +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla
GüzelKızYokkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bu program satanizm ve illuminati aşiliyor 0 0 Yorumla
Osman1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hic bakmiyorum bilsen Rusyadan calmışlar projeyi 0 0 Yorumla