Cem Yılmaz'ın gösterisi yılbaşında Netflix'te olacak deyince heyecanlanmıştım ama Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus gösterisi hem izlediğim hem de çevreden gelen tepkilere göre hiç beğenilmedi, bunun sebebi sizce ne olabilir? Ben bunu Cem Yılmaz'ın anlatım gücünü yaşa bağlı olarak kaybetmeye başladığına bağlıyorum, ya siz?
Cem Yılmaz'ın son gösterisi Netflix'te yayınlanmasına rağmen neden beğenilmedi?
Bence insanların zevkleri değişti. Özellikle Z kuşağının hayata olan bakış açısı ve espri anlayışı eski kuşaktan çok farklı. Bu yüzden Cem Yılmaz onlara hitap etmemiş olabilir. Ben de pek gülmedim açıkcası, daha önceden daha fazla güldüğüm biriydi ama bu son şovu pek sarmadı. Ama Cem Yılmaz yine Cem Yılmaz'dır. 1 günde tahta çıkmadı, 1 günde de tahtan inmez.
Orası öyle tabi, biz onun dilimize yerleştirdiği lafları yıllarca espri malzemesi yaptık, zaten o sebeple son gösterisinin kötü oluşuna tepki gösteriyoruz diye düşünüyorum.
Bu konuyu şöyle ele almak istiyorum. Cem Yılmaz gerçekten çok iyi bir isim geçmişte o kadar çok üst düzey stand up şovları yaptı ki haliyle beklenti çıtasını baya yükseltti. İnsanlar o geçmişte ki gibi iyi performans bekledi. Bunu alamadıkları için izleyenler beğenmedi. Ama kimine göre gösteri yine iyiydi.
Öncelikli sebebi sansür bence. O gösterinin tamamı olsaydı daha iyisi olurdu eminim. Bir diğer sebebi de kimsenin gösterinin tanıtım metnine bakmadan izlemiş olması bence.
Hic gulunecek bir donemde degiliz😂eskiden guldugum dizileri filmleri sovlari izleyim diyorum gram mimik oynamiyor cem de yaslandi tabi ama sonuc da cem yilmaz
İzlerken Cem Yılmaz artık yaşlanmış ya dedim. Eskisi gibi değildi bazı şeyler. Ne bilmiyorum şu an onun ayrıntılı portresini çizemeyeceğim de. Eskisi gibi değildi.
1000 liraya bilet alıp gitmedikleri için beğenmediler. Netflix yayınlayınca bedava gibi geldi insanlara, gösterisi gayet iyiydi. Bir 2007 olmasa da, güldürdü, daha ne istiyorsunuz ulan..
Netflixte yayınlanması iyi olacağı anlamına gelmezdi zaten. Bu defa kötüydü Cem. Filmlerinin vasat olmasına alismistim, ama stand up showunda bunu beklemezdim hiç.
kime göre neye göre? cem yılmazı sürekli izleyen birisi beğenmemiştir çünkü alışmıştır ona. ilk kez izleyen birisi de beğenmiştir çünkü ilk izleyişi. Hasan Can a bile gülünen ülkede Cem Yılmaz ın eleştirilmesine gülüyorum
En İyi Görüş