"Programda ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor. Programa, kullanılan maskelerin çocukları olumsuz etkilediğine ilişkin tepkiler geldi."
Aman ha hicbir sey izlemeyelim hic bir seye gulmeyelim neden rturk surekli bir seyleri kapatma inceleme sansurleme derdin de... bitmiyor bu cocuk duyari da zaten insan maskeden cocuklar korkuyor diye inceleme baslatir mi ya...
Aman ha hicbir sey izlemeyelim hic bir seye gulmeyelim neden rturk surekli bir seyleri kapatma inceleme sansurleme derdin de... bitmiyor bu cocuk duyari da zaten insan maskeden cocuklar korkuyor diye inceleme baslatir mi ya...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok saçma olmuş ama rtük söz konusu olunca hiç şaşırmadım diyebilirim. Programı beğenmedim ben şahsen.
Ben izlemedim tv izlemiyorum ama merak edip izleyecektim eglenceli bir seye benziyor diye bu haberi gordum😂
Atv de trt de takır takır adam kesip silahla vururlar, birbirlerini boynuzlarlar, maskeyle gelince olumsuz örnek =)
Eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye bir mafya dizisi vardi... dirilis ertugrul ve turevleri zaten full savas sahnesi kitir kitir adam dogruyorlar
Belli ki reyting kazanma potansiyeli yüksek yol yakınken önünü kesmeye çalışıyorlar şimdi 6 7 yaşındaki çocuklar bile her otu poku biliyor görüyor maskeden mi korkacak
Bence de
Pudra şekeri çekerek şarkı söyleseler izin alırlardı bence :/
Tansel Öngel'den bunu hiç beklemezdim açıkçası
O kim😅
Sunucu
Çok abartıyorlar artık
Duyarcilar bitmiyor bu ulke de... herseyin ama herseyin duyari yapiliyor sonra da sansur de sansur
Bir dönem daha seçilirlerse asıl curcunayı o zaman görün siz.
Saçmalık.
Sansurleye sansurleye tv bitirdiler tatsiz tuzsuz hicbir sey izlenmiyor
Chp yüzünden işte.
😂😂😂
Bu program resmen seks !
Rtük=🗑️ saçma boş iş yapıyorlar ful
Çok ilginç anlam vermedim yani.
Rtük kaldırılsın