Pek sevmem aslında çünkü yaratıcı temalar işlenmiyor. Aşk hep belli kalıplarda ele alınıyor, ezberleri bozacak yeni şeyler yok. İnsan biraz algılarını zorlamak istiyor konu aşk bile olsa..
Gençlik yapımı olanları seviyorum çünkü karakterler benle yaşıt olduğu için izlemesi daha keyifli oluyor. Ama yetişkin aşk filmlerini sevmiyorum. Adam kadını faytonla alıp şarap içmeye götürüyor falan, sanki her gün birini faytonla kapısının önünden alıyoruzda😏
Bugüne kadar izlediğim aşk filmleri şunlar Age of Adelina Senden önce ben Kasımda aşk başkadır Kate & adamın adını unuttum :d Delibal Issız adam flaan bunlar güzeldi. Daha da güzelleri vardır da bana çok hitap etmiyor işte
Bazı filmlerden çok güzel oluyor gerçekten. Özellikle "Kasımdan Aşk Başkadır" ve "Not Defteri" filmi benim için çok özel. Normalde özellikle açıp izlediğim türden filmlerden değil.
Cogunda islenen konu ask degil, ya da benim zihnimdeki ask tanimina uymuyor diyelim. Bu alanda hatiri sayilir film izlemis biri olarak "Amour" ve "Baran" filmleri istisnadir benim icin.
mesela göl evi kasımda aşk başkadır belki temmuzda gibi farklı olursa fena oşmaz ama Türk filmlerinde hep sonunda saçma sapan ölür de kavuşamazlar ya öyle filmleri hiç sevmem...