Matrix filminin yeni filmi yıllar sonra gösterime giriyor. Umarım beklentileri karşılar. Peki, siz izleyecek misiniz filmi?

Bu akşam müsait olursam gideceğim. Ancak hbo Max'te yayınlandı daha 2 gün önce ve izleyenlerin çoğu asla memnun kalmamış. Genelde kimsenin söylediğine bakmam ama o kadar kişinin de eleştirisini göz ardı etmek istemiyorum. Umarım keyif alırım ve umarım kendi adıma beklentim düşük kalmaz.
Film hakkında iyi eleştiriler yapılmadı beklentilerin çok altında kalmış ama yinede gidip izleyeceğim uzun süredir sinemalara gelmesini merakla bekliyordum..
Aaa gelmiş mi! Bi bakayım gitmem lazım kesinlikle 😄
Uzun zamandır sinemaya gitmiyorum ama Matrix icin giderim.😄
Netten izlerim sonra 🙄 arkadaşım kötü dedi ama☹️ nerden biliyorsa🤔
Cevap
8Cevap
Evett gidecek birini bulursam hemen giderim, bulamazsam da kendim giderim yapacak bir şey yok ajxjekdk
İzlemem. Bir işe yaramaz. Berbat bir film, tavsiye etmem.
Merhabalar… Sinemada film izlemeyi sevmediğim için internete düşerse o zaman izlerim. O yuzden beklemede kalacağım.
Ben küçüktüm 1i vardı sanırım.
Babam TV de açmıştı hayal metal hatırlıyorum.
Yavaş yavaş hareket ediyorlar pelerin falan takıyorlar.🤣
O son Matrix işleyişimdi.
Daha da merak edip bakmadım.
Geçen arkadaşımla Aykut Enişte 2'ye gitmiştim. Artık her hafta sinemaya gitmek istiyor. Biraz kendimi toparlayınca gideceğim filmler arasında.
Her hafta bir yeni film. 🐍
Aslında sinemaya gitmek istiyorum bu aralar.
Kesin olmamakla birlikte beni çeken başka bir film olmazsa izleyebilirim.
İlk filmi çıktığında gereksiz değersiz bir çok yorum aldı. Gerçi felsefeyi nereye baglayacaklar merak duygusu var Metaverse
Bu film için hayal kırıklığı yarattı diolar bizim buraya çoktan geldi ama sinemalar pandemiden dolayı kapali gidemiyoruz 🤷♀️
Diğer serilerini izlememiş biri olarak sinemada izlemicem sanırım.
Şu sıralar vaktim yok nede hevesim belki daha sonra izlerim
ilk izleyenlerden olacağım
İzlememek ayıp olur sanki :)
Ay bu adamda çohh yahuşuhlu
Tamam bayramços🤦♀️😂
İlgimi çekmiyor izlemiycem.
Hayir hiç tarzım değil
izlemem beni pek sarmadı fragmanı :/
Hava çok soğuk ya yoksa giderdim
İzlerim de sinemada değil sjdj
İlgimi çekmedi
İz iz izleyeceğim 😁