Diziler & Filmler Sen hangi Friends karakterisin? yardımcıoyuncu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben erkeklerden Ross, kadınlardan da Monica'nın bence. İki kardeşe benziyorum. :D Monica Rachel Phoebe Joey Chandler Ross Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sen hangi Friends karakterisin? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Poinsettia Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik olarak Rossa benziyorum. Yıkıklık açısından ise Chandlere :D 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl oo güzel bir karışım. :D Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 436 cevap paylaştı. Bazı arkadaşlarıma göre rachel bazılarına göre phoebe ortaya karışık 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl mükemmel bir karışım :) Yorumla
MrsNoOneAndEveryone Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Monica olabilirim kesinlikle, ortak huyum fazla 😄 Erkek olsaydım Chandler olurdum 🌼 0 0 Yorumla
yarimgelmis529 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sagdaki bence. O bana daha olumlu uyumlu karakterli güzelli geliyor 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Chandler sanirim 🤣 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl severiz :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kişilik olarak Rossa benziyorum. Yıkıklık açısından ise Chandlere :D
oo güzel bir karışım. :D
Bazı arkadaşlarıma göre rachel bazılarına göre phoebe ortaya karışık
mükemmel bir karışım :)
Monica olabilirim kesinlikle, ortak huyum fazla 😄 Erkek olsaydım Chandler olurdum 🌼
Sagdaki bence. O bana daha olumlu uyumlu karakterli güzelli geliyor
Mon.
Chandler sanirim 🤣
severiz :)
Rachel