Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Yerli dizi olarak benim iki önerim var yani çok beğenerek izlediğim. Bunlardan ilki kesinlikle "Avrupa Yakası" gerçekten çok kaliteli bir aile komedisiydi. Daha sonra ise "Kardeş Payı" diyorum. Bun iki şimdiye kadar çekilen iyi yerli yapımlar bana göre. Yabancı olarak ise kesinlikle "Presion Break" ve "Lost" dizileri tavsiye ederim. Hem uzun soluklu hem de hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz harika bir yapım. Ben bunların hepsini keyifle izledim. İzlemeyen herkese tavsiye ederim mutlaka.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yabancı dizi, Türk filmi izlemem. Türk dizilerinde haliyle seçici olamıyoruz çünkü hepsi aynı gibi bisey. Ama yinede çok sevdiklerim var.
Leyla ile Mecnun ( her bölümü 3 sefer izledim 4. yü yalnız izlemek istemiyorum artık)
Adini Feriha koydum
Beş kardeş
Poyraz karayel
Mutlu ol yeter
Ben de özledim
Fi - çi
46 yok olan
Suskunlar
Ay bir tane daha çok sevdiğim var onu kimseyle paylaşamam. Izlenmesi arttıkça ağlayasim geliyor. Bir insan evladı bir diziyi niye kıskanır ya dkahdksn14 Yorumla- +1 yıl
İçeride iyiydi baya
- +1 yıl
Evet 😊
+1 yılMerhabalar… Benim izlediğim diziler Seinfeld modern family ve you dizisi. You dizisini halen izliyorum ama bence güzel dizi. Kitabını da okumuştum. Onun dışında Dark dizisine de güzel diyorlar ama henüz bakmadım. Dizi çok izlemem ama fragmalara bakıp ilgimi çekenlere bakıyorum.
10 Yorumla
Lost dizisi benim için biraz kişisel çünkü izlediğim ilk yabancı dizi son zamanlarda tekrar izlemeye başlamıştım ama 5. sezonda ara verdim Lost dizisi iyi çünkü karakterlere çok çabuk bağlanıyorsun ve sezon boyunca her şey gelişiyor bir bakmışsın sevdiğin karakterden bu sefer nefret ediyorsun ve hepsinin ayrı birer hikayesi olup birbirleriyle bağlantılı olması harika bir detay son olarak da müziği bu diziyi benim için izlemiş olduğum en iyi yabancı dizi yapıyor
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
222
Cevap
210Cevap
+1 yılYerli olarak söyleyeyim ilk olarak Öyle bir geçer zaman ki, Ezel, Kuzey Güney , Poyraz Karayel, Avrupa Yakası, Kardeş Payı ve Leyla ile Mecnun dizilerini söyleyebilirim. Yabancı olarak da Dr Who, Viking, The Walking Dead, Breaking Bad, Game of Thrones ve Prison Break dizilerini söyleyebilirim. Aslında daha çok var ama yaz yaz bitmez diye burada bitiriyorum 😄
10 Yorumla
Merhaba benim en çok beğendiğim dizi "Netflixden" Muhafız dizisini beğeniyorum. Çağatay Ulusoyu çok seviyorum ondan diziyi izlemek için birinci nedenim bu bir diğer nedeni ise dizide ki oyuncuların bütün olması hepsi çok içten oynuyor ve bana gore dizi oldukça keyifli ve surikleyeci.
11 Yorumla
+1 yılGelmiş geçmiş en iyi dizi kesinlikle teen wolf
00 Yorumla
+1 yılBu soruda, iki dizi arasında seçim yapmakta zorlanıyorum hep. Birisi Kuzgun diğeri Kara Para Aşk.
Her ikiside konusu ve senaryosu ile çok başarılı ve kaliteli yapımlar. Özellikle ters köşeleriyle izleyiciyi sürekli şaşırtmayı başaran diziler.
Birisini seçmek zorunda olduğum için Kuzgun bir tık öndedir. Dizide ana karakterler, sürpriz bir şekilde çok erken veda ettiler. Bu daha önce görülmemiş bir senaristlik cesaretidir.10 YorumlaTürk genelde 1. Sezonlari iyi oluyor sonra sacmaliyorlar.
Poyraz Karayel
Çukur
Yabanci tum sezonlari iyi oluo en cok sevdigim
La casa de papel
Genelde yabancilardan izlediklerimi severim ama en sevdigim bu :)10 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/ZhiMOjvyyh8
Leyla ile mecnun kesinlikle.
Şu sahneyi ne zaman izlesem ağlarım :(20 Yorumla
+1 yıl13 Reasons Why, seks Education, Wayne, DC dizileri, The Simpsons, See, The Morning Show (oneririm) vb.
25 Yorumla- +1 yıl
seks education çok övüyorlar
- +1 yıl
Turkce degil ki, dizinin adini bile sansurluyor KS cahil hissediyorum sayelwrinde. Se. x mi yazayim?
- +1 yıl
İşte sansürlemeleri gererek şeyleri yapmayıp. Böyle şeyleri sansürlerler
- +1 yıl
The Morning Show'un konusu cok iyi. Kadina uygulanan mobbing ve sonunda baskaldiri. Cok iyi islemisler konuyu.
- +1 yıl
Bakarım 😊
+1 yılAnam beni sana vermez be feraat 🌹
21 Yorumla- +1 yıl
Ey gidi
bunlar ne yaaa :D
pbs.twimg.com/.../V-DyumQl.jpg10 Yorumla
+1 yılBlue Mountain States, kesinlikle izleyin tam yazlık bir dizi. Komedi, üniversite hayatı, eğlence, içki, parti, kızlar. Her erkek izlemeli az önce bitirdim tek kelimeyle mükemmeldi.
00 Yorumlaahmet batman bana ikimizi anlat- kalp insana kötü birşey yaptırmaz, sadece zaman zaman aldığın bazı sonuçlar canını yakar ama kalbimle yaptığın her şey iyidir...
00 Yorumla
+1 yılYahşi cazibe, umutsuz ev kadınları, arka sokaklar, kurtlar vadisi pusu, öyle bir geçer zaman ki, akasya durağı, adını feriha koydum...
10 Yorumla
+1 yılÇukur
Avlu
Hayat bilgisi
Yeşil deniz
Yedi güzel adam
Mucize doktor
Merli
Arka sokaklar (o kadar yılın hakkını yemeyelim sjsjsj)13 Yorumla- +1 yıl
*merlin
- +1 yıl
Çukur dışında katılıyorum
+1 yılÇiçek Taksi, Çocuklar duymasın, Kara Sevda, Kara para aşk ve kısmen Seviyor sevmiyor. Yabancı ise bir sürü sayabilirim.
10 Yorumla
+1 yılAbi çok iyi ya. Tebrik ederim güEl bir tercih. Saçmalama kategorisinde bir bu diziyi bir de Cennet Mahallesi ni tek geçerim😂
10 Yorumla1-how i met your mother
2-sherlock holmes
3-teen wolf
4-merlin
5-arrow
6-lost
ama sherlock holmes kesinlikle izle zaten 3 sezon toplamda 9 bölüm :D01 Yorumla
+1 yılBenze " EZEL " çok harika bir filmdi. Zaten Kenan İmirzalıoğlu ile muhabbetim vardı. Film üzerine konuşuyorduk bazen. Etkileyici ve kaliteli bir filmdi. Tadında bıraktılar. Kurtlar Vadisi gibi 10 yıl devam ettirmediler. Neyse iyi akşamlar..
00 Yorumla
+1 yılYani simdiye kadar izledigim en iyi dizi yedi numaraydi bidahada dizi izlemedim zaten
20 Yorumla
+1 yılEzel. bitmesine son 1 bölüm kaldı kıyamıyorum izlemeye
22 Yorumla- +1 yıl
Ramiz dayı kerpeten ali efso dizi
- +1 yıl
Fenaaa 👌
+1 yılHer şeyi geç de Leyla ile Mecnun'u koy başının üstüne.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle Leyla ile Mecnun :D
+1 yılLa casa de papel ve the 100 bunların üzerine tanımam keşke hafızam silinse de baştan izleyebilsem ikisini de 😔
00 YorumlaAkasya durağı gerçekten iyiydi. Fakat en iyi türk dizisi dersen, ezel ve leyla ile mecnun çok iyiydi. Sonra la casa de papel, daha da dizi izlemiyorum çok uzun
11 Yorumla- +1 yıl
Komedi açısından bence akasya durağı en iyi dizi ise ezel gibi
Rizzoli & Isles çok iyiydi ya. Hayata dair şeyler öğreniyorsunuz. Hem dram hem eğlence hem de aksiyonlu bir dizi.
00 YorumlaKesinlikle teen wolf. İnsanın bırakası gelmiyor. Ama supernaturalsiz de olmuyor. Yani sonuç olarak 2 broke girls.
00 Yorumla
+1 yılSen diziyi boşver de az önce bir film izledim. 1 hafta etkisinden çıkamam heralde. Gözlerindeki sır..
00 Yorumla1-Lost Girl (Ilk başladığım için)
2-How i met your mother.
3-Game of thrones.
Başka izlemiyorum :)00 Yorumla1) Merlin (ilk yanaci dizim olduğu için)
2) Twd
3) Vikings
4) Teen Wolf
5) Under The Dome
6) Helix
7) Atlantis
8) Arrow
9) Revolution04 Yorumla
+1 yılÇukurDoktorlarKiraz mevsimi Aşk yeniden.. (bir kaçi daha)
10 Yorumla
+1 yılHâla anlam veremediğim son bölümleri hariç, Poyrazc’m Karayel 😉
10 Yorumla
+1 yılsüper baba , ekmek teknesi, tatlı hayat, hayat bilgisi, avrupa yakası bır cırpıda aklıma gelenler
10 Yorumla
+1 yılTürk dizilerinden en çok güldüğüm Kardeş Payı herhalde
10 Yorumla
+1 yılAnlamlı mı anlam kelimesi şu an anlamını yitirdi gerçekten snsns
13 Yorumla- +1 yıl
Kdkdksks esprisi yaw mdksk
- +1 yıl
Bu arada en iyisi poyraz karayeldir
- +1 yıl
Bence ezeldir
+1 yılTürk dizisi olarak;
İkinci Bahar
Yabancı olarak;
Black Sails10 Yorumla
+1 yılDoktorlar izliyorum iki haftadır bence gayet iyi bir dizi kullanılan terimleri bile bile izlemek ayrı bir zevkmiş😂
11 Yorumla- +1 yıl
Gestapo
+1 yılDün baba parasına gittim çok komikti ve sonunda çok anlamlı idi
12 Yorumla- +1 yıl
Ha dizi olarak ise yasak elma diyorum entrika komedi aşk dram herşey var için de
- +1 yıl
İyi dizi 😊
+1 yılBir tane ile sınırlandıramam ki. Hepsinin yeri konusu farklı
12 Yorumla- +1 yıl
Komedi türüne göre mesela
- +1 yıl
The Big Bang Theory uzun soluklu iyi bir sitcom mesela.
Scrubs müthiş ötesi zevkli
Friends hem aşkı hem komediyi aynı anda içerisinde barındıran değişik izlenilmesi gereken
Büyük usta Haluk Bilginer'in sırtladığı Tatlı Hayat
Dediğim gibi. BİR tane dersen olmaz o iş, hepsinin yeri ayrı
Dur bir Scrubs atayım da neşem yerine gelsin
Bu arada Scrubs tanıtıcı bir bence yazayım bari belki izleyen çıkar
Game of thrones, Marco Polo, Z-Nation, The 100, Leyla ile Mecnun
10 Yorumla
+1 yılNet Kuzey Güney. Ve yeni biten bir dizi olarak Hayat Şarkısı.
10 Yorumla
+1 yılNormalde dizi izlemem ama Kuzey güney çok güzeldi be
10 YorumlaTürkiye de Fİ kadar kalitelisi daha yapılmadı yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılLeyla ile Mecnun diyen herkesin görüşünü beğendim. Kesinlikle Leyla İle mecnun :D :D
10 Yorumla
+1 yılŞeref meselesi bence çok hızlı sıkmadan cıvıtmadan başladı ve bitti.
10 Yorumla
+1 yılRooftop prince,you have fallen for me,playfull kiss,boys over flowers,personal taste,city hunter,you are beautiful.
00 YorumlaTürk dizilerini izlemiyorum
Hiç biri diye bir tane şık ekleyeydın10 YorumlaBehzat Ç. ve Öyle bir geçer zaman ki .İkisini izlerken hep içerim.Ama öyle bir geçer zaman ki yi artık izlemiyorum çünkü sıktı.
00 Yorumla
+1 yılEzel
İçerde
Kuzey güney
Mucize doktor
Yerli dizi seviyorum ben13 Yorumla- +1 yıl
Hepsi iyi saydıklarının
- +1 yıl
Kuzey güney fanıyım 😂 bak saydıkça geliyor aklıma
Poyraz karayel
Diriliş Ertuğrul
Vuslat
Bir tane daha vardı neydi o yav - +1 yıl
Bilemedim dmdkd
Sense8 zevkin doruklarını yaşadığım güzel dizii kdkd
127 Yorumla- +1 yıl
Anime mi bu
- +1 yıl
Bilmiyorum dmdkd
- +1 yıl
Ne dizisi bu smskksj
- +1 yıl
Laptobuma kavuşayım izlicim
- +1 yıl
Özet geç az ya sndkdk
- +1 yıl
5.28 in hepsini dinledim. Çok sürükleyici konuşman teşekkür ederim. Hukukçusun herhalde mdkdke bakıcam
- +1 yıl
Hayır cidden çok hoş sesin. İlk defa birinin sesine düştüm gmfmfk
- +1 yıl
Umarım olursun. Davama bakarsınd mdkd
- +1 yıl
Yaaaa 🥰🥰
- +1 yıl
Sesin için ve bana değer verdiğin içinnn
- +1 yıl
Hakettim demekk
- +1 yıl
O yüzden ha snksjs
- +1 yıl
Senin gibi yani
Kurtlar vadisi Ezel Deli Yürek süper baba bizimkiler adı aklıma gelmeyen baya var
10 Yorumla
+1 yılBreaking Bad farklı bir seviye o yüzden yazmayacağım
Son sezonu her ne kadar sevmesem de Game of Thrones diyorum10 YorumlaKurtlar vadisi, aşkı memnu, merlin, sherlock, the bigbang theory, lost.. 😁
04 Yorumla- +1 yıl
lost un sonu berbattı listeyi hak etmedı merlin sherlock hak edıyor sheldonsuz komedi olmaz zaten :D kurtlar vadısı ve askı memnuyu hiç izlemedım
- +1 yıl
sorma rezaletti..
sonu en iyi biten dizi.. Spartacus..
Game of Thrones How i met your mother New girl ve Shamless
05 Yorumla- +1 yıl
H. i. m. y. m. ekleyemedim lista baya uzardi
- +1 yıl
Neeense ben hep tedle robinin bir araya gelmesini istedim geldiler dizi bitince :
- +1 yıl
ama robin ve ted olmaıs gereken hep onlardı hıkaye öyle basladı öyle bitti
+1 yılLeyla ile Mecnun
değişikti.. hem güldürüp hem ağlatan bir dizidi benim için01 Yorumla- +1 yıl
oda beğenerek izlediklerim arasındaydı fakat listeme almadım :)
+1 yılŞu zamana kadar izlediğim en iyi dizi Game Of Thrones , üstüne başka dizi bilmem o derece
00 Yorumla
+1 yılthe dead walking izliyodum bir arkadaşım sayesinde yarım bırakıp teen wolf a başladım :D
00 Yorumla
+1 yılBu yaz keşfettiğim New Girl. Çoook komik bir dizi, bitince üzüldüm baya...
00 YorumlaTeen wolf son zamanların vazgecilmez dizisi bence.. türk olarakta poyraz karayeli begeniyorum..
00 Yorumla
+1 yılmerhamet süper. ama gelmiş geçmiş dersek suskunlar :)
00 Yorumlakaragül ve bir aşk hikayesine bakmaya başlamıştım tatil oldular :/
00 Yorumla
+1 yılTürk yapımı: Leyla ile Mecnun
Yabancı: Doctor Who10 Yorumla
+1 yılsana bir sir verecegim diye bir dizi vardi cabuk bitmisti😭😭muhtesemdi ama
15 Yorumla- +1 yıl
İlk fantastik diziydi
- +1 yıl
ordaki tilki vardi asiktim ben ona 😢😭
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl