Dexter, Spartacus, Game Of Thrones, The Walking Dead izleyicisiyim. Tür ve konu olarak bunlara yakın yabancı diziler arıyorum. Yabancı dizi önerileri neler? En sevdiğiniz yabancı dizileri merak ediyorum. En iyi dizi tavsiyeleriniz neler?

Dexter, Spartacus, Game Of Thrones, The Walking Dead izleyicisiyim. Tür ve konu olarak bunlara yakın yabancı diziler arıyorum. Yabancı dizi önerileri neler? En sevdiğiniz yabancı dizileri merak ediyorum. En iyi dizi tavsiyeleriniz neler?

Selam. :)
Hemen yabancı dizi önerilerimi söyleyeyim. Benim ve birçok dizi tutkunu tarafından büyük bir keyifle izlenmiş 7 harika yabancı dizi önereceğim. Elbet izlemedikleriniz vardır. :)

Winterfell'den King's Landing'e, ejderhaların dansından Westeros'un politik entrikalarına, Game of Thrones, fantastik bir dünyanın içinde geçen unutulmaz bir hikayeye sahip ve çok ünlü bir dizi. Taht oyunlarını seviyorsanız en sevdiğim dizi tavsiyelerinden biridir. Mutlaka göz atın.

80'lerin nostaljisi ve paranormal olayların korku dolu hikayesi araya gelince bu dizi ortaya çıkıyor. Egzotik yaratıklar ve gizemlerle dolu bir kasabada, çocukların serüvenlerini anlatıyor. Yabancı dizi tavsiyemdir.

Bir kimya öğretmeni ve öğrencisi uyuşturucu üreticilerine dönüşmekte. Walter White'ın dönüşümünü ve suç dünyasındaki yükselişini anlatan unutulmaz bir drama dizidir. Tavsiye diziler arasında hep ilk sıralardadır.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin iç dünyasına dalmak isteyenlere ilk tavsiyemdir. Kraliçe Elizabeth'in taht yolculuğunu ve İngiltere'nin tarihi anlarını anlatan bir başyapıt diyebiliriz. Dizi önerilerim arasında hep öneririm.

Geleceği korku ve gerilimle tasvir eden bir dizi. Teknolojinin ve insan doğasının karanlık yönlerini keşfediyor. Her bölüm, bağımsız bir hikaye diyebilirim.

Star Wars evreninin derinliklerine inmek isteyenlere tavsiyemdir. Bir silahtan başka bir şey bilmeyen savaşçının galaksiyi dolaşmasını ve sevimli bir bebek Yoda'yı korumasını konu alıyor. Baya eğlenceli.

Eski ama altın değerinde bir dizi. Hem de tam altın :D Altı arkadaşın yaşamının komik ve dokunaklı anlarını paylaşmasını anlatmakta.. İyi bir kahkaha yaşatacak. Kesinlikle tavsiye ederim.
Farklı türlerde ve temalarda olsalar da, hepsi büyüleyici bir şekilde sizi ekrana kilitleyecek ve merakla devamını bekleyeceğiniz en güzel yabancı diziler.. Hangisini izlemeye başlayacağınıza karar vermek zor olabilir, ama hepsinin ortak bir yanı var: Mükemmel diziler. :)
Yabancı diziler arasında çok sayıda farklı tür ve tarz bulunmaktadır ve izleyicilerin ilgisini çeken birçok farklı konu işlenir. Örneğin, aşk, aksiyon, bilim kurgu, komedi, drama, gerilim ve gizem gibi türlerde yabancı diziler bulunmaktadır. Yabancı diziler, genellikle yabancı dil olarak yayınlanır ve yerel dillerine çevrilir veya seslendirilir. Yabancı dizilerin en önemli özelliği farklı kültürleri yansıtıp, klasikleşmiş yerli dizilerin konseptlerine aykırı olmasıdır. Bu farklıklar izlerken alışageldiğimizden farklı olarak bize geldiği için hem eğlenip hem de başka bir dilde olduğu için kendimizi geliştirme fırsatı sunabiliyor.
Diziler aynı anda birden fazla tür özelliği taşıyabilir. Hangisi ağır basıyor ise bunları sizin için listeleyeceğim.
1- Game of Thrones

(IMDb puanı: 9.3) Bu efsanevi dizi, savaşlar, intikam ve taht kavgalarını konu alır. Ayrıca, fantastik öğeler de içerir ve aksiyon doludur. Bu dizi, 2011 yılında yayınlandı ve 8 sezon sürdü. Çok fazla oyuncu olan bu dizide başrollerde Emilia Clarke, Kit Harington, Jason Momoa yer aldı.
2- The Witcher

(IMDb puanı: 8.3) Geralt of Rivia, güçlü bir cadı avcısı ve karanlık bir dünyada görevlerine devam eder. Aynı zamanda bir oyun serisine ait olan dizi seyir zevkini karşıya yansıtmak için her şeyi yapmış diyebilirim. Bu dizi, karanlık fantezi öğelerine sahip, gerilimli ve aksiyon doludur. Bu dizi, 2019 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü. Başrolde Henry Cavill kahramanımızı oynuyor.
3- Into the Badlands

(IMDb puanı: 8.1) Bu dizi, benzeri olmayan bir dünyada geçer ve bir katilin hikayesini anlatır. Aksiyon doludur ve kungfu tarzı dövüş sahneleri içerir. Bu dizi, 2015 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü. Başrolde Daniel Wu, Emily Beecham yer almakta.
4- Black Sails

(IMDb puanı: 8.1) Bu dizi, korsanların hikayesini anlatır ve 18. yüzyıl Karayip Denizleri'nde geçer. Aksiyon doludur ve savaş sahneleri içerir. Bu dizi, 2014 yılında yayınlandı ve 4 sezon sürdü. Toby Stephens, Hannah New gibi ünlü oyuncular başrolde oynamakta.
5- The Umbrella Academy

(IMDb puanı: 8.0) Bu dizi, kendi içinde çatışan özel yeteneklere sahip bir grup genç kahramanın hikayesini anlatır. Bu dizi aksiyon dolu olsa bile komediye de yer verir ve fantastik öğeler de içerir. Bu dizi, 2019 yılında yayınlandı ve 2 sezon sürdü. Aidan Gallagher ve Elliot Page başrolde yer almakta.
1- Brooklyn Nine-Nine

(IMDb puanı: 8.3) Bu dizi, Brooklyn'de bir polis bölümünün çalışmalarını ve çalışanlarının günlük hayatlarını anlatır. Bu dizi, Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir komedidir. Bu dizi, 2013 yılında yayınlandı ve 7 sezon sürdü.
2- The Office

(IMDb puanı: 8.8) Bu dizi, "Dunder Mifflin" adlı bir kağıt firmasının çalışanlarının günlük hayatlarını ve iş yaşamlarını komik bir şekilde anlatır. Bu dizi, Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir komedidir. Bu dizi, 2005 yılında yayınlandı ve 9 sezon sürdü.
3- Parks and Recreation

(IMDb puanı: 8.6) Bu dizi, Pawnee, Indiana'da bir belediyenin çalışanlarının günlük hayatlarını ve iş yaşamlarını komik bir şekilde anlatır. Bu dizi, Amy Poehler, Nick Offerman, Aziz Ansari, Chris Pratt gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir komedidir. Bu dizi, 2009 yılında yayınlandı ve 7 sezon sürdü.
4- The Good Place

(IMDb puanı: 8.2) Bu dizi, bir kadının ölümden sonraki hayatını anlatır ve onunla birlikte ölümden sonraki dünyada yaşayan diğer karakterlerin hikayelerini de komik bir şekilde işler. Bu dizi, Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir komedidir. Bu dizi, 2016 yılında yayınlandı ve 4 sezon sürdü.
5- The Big Bang Theory

(IMDb puanı: 8.2) - Bu dizi, bir grup bilim adamının günlük hayatlarını ve iş yaşamlarını komik bir şekilde anlatır. Bu dizi, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir komedidir. Bu dizi, 2007 yılında yayınlandı ve 12 sezon sürdü.
1- Breaking Bad

(IMDb puanı: 9.5) Bu dizi, bir kimya öğretmeninin kanser teşhisi almasının ardından, mafya için eroin üretmeye başlamasını anlatır. Aksiyon içerse de dram dizi örneğidir. Bu dizi, Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir dramadır. Bu dizi, 2008 yılında yayınlandı ve 5 sezon sürdü.
2- The Wire

(IMDb puanı: 9.3) Bu dizi, Baltimore'daki suç dünyasını, polisiye çalışmalarını ve şehrin diğer yönlerini anlatır. Bu dizi, Dominic West, John Doman, Deirdre Lovejoy, Clarke Peters gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir dramadır. Bu dizi, 2002 yılında yayınlandı ve 5 sezon sürdü.
3- Mad Men

(IMDb puanı: 8.6) Bu dizi, 1960'ların ortalarında geçen bir reklam ajansında çalışan bir grup insanın günlük hayatlarını ve iş yaşamlarını anlatır. Bu dizi, Jon Hamm, Elisabeth Moss gibi başrollere sahiptir.
4- The Sopranos

(IMDb puanı: 9.2) Bu dizi, bir mafya babasının günlük hayatını, aile yaşamını ve mafya dünyasında geçen olayları anlatır. Bu dizi, James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir dramadır. Bu dizi, 1999 yılında yayınlandı ve 6 sezon sürdü.
5- The West Wing

(IMDb puanı: 8.8) Bu dizi, ABD Başkanlık Konseyi'nde çalışan bir grup insanın günlük hayatlarını ve iş yaşamlarını anlatır. Bu dizi, Martin Sheen, Rob Lowe, Allison Janney, John Spencer gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir dramadır. 1999 yılından 2006 yılına kadar yayında kaldı.
1- Supernatural

(IMDb puanı: 8.5) Bu dizi, iki kardeşin, ailelerinin ölümünden sonra, şeytani güçlerle savaşmaya devam etmelerini anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins, Mark Sheppard gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir fantastik dizidir. Bu dizi, 2005 yılında yayınlandı ve 15 sezon sürdü.
2- The Mandalorian

(IMDb puanı: 8.7) Bu dizi, Star Wars evreninde geçer ve bir Mandalorian kahramanının maceralarını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Giancarlo Esposito gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir fantastik dizidir. Bu dizi, 2019 yılında yayınlandı ve 2 sezon sürdü. Devam edecek.
3- Stranger Things

(IMDb puanı: 8.8) Bu dizi, 1980'lerde geçer ve bir grup gencin, bir arkadaşlarının kaybını araştırmaya çalışırken, gizemli bir dünyaya girdiğini anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir fantastik dizidir. Bu dizi, 2016 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü.
4- The X-Files

(IMDb puanı: 8.7) Bu dizi, bir FBI ajanı ve bir düşünceli araştırmacının, üzerlerine düşen gizemli dosyaları çözme çabasını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir fantastik dizidir. Bu dizi, 1993 yılında yayınlandı ve 11 sezon sürdü.
5- The Flash

(IMDb puanı: 7.5) Bu dizi, Barry Allen'ın, bir laboratuvar kazası sonucu hızla ilerleyebilen bir metahuman olduğunu keşfettiğini ve bu gücünü kötülerle savaşırken kullandığını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi 2014 yılında yayınlanmaya başladı ve 8 sezon sürdü.
1- The Walking Dead

(IMDb puanı: 8.3) - Bu dizi, bir grup insanın, zombi apokalipsisinde hayatta kalmaya çalıştığını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve fantastik öğeler içerir. Bu dizi, Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Danai Gurira gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gerilim dizisidir. Bu dizi, 2010 yılında yayınlandı ve 11 sezon sürdü.
2- Mindhunter

(IMDb puanı: 8.6) Bu dizi, 1970'lerde geçer ve FBI'ın ilk kriminal profil çalışmalarını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve gerçek olaylara dayalıdır. Bu dizi, Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Hannah Gross gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gerilim dizisidir. Bu dizi, 2017 yılında yayınlandı ve 2 sezon sürdü.
3- True Detective

(IMDb puanı: 9.0) Dizi, farklı sezonlarda farklı karakterlerin, suçları çözme çabasını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve gerçek olaylara dayalıdır. Bu dizi, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Mahershala Ali, Stephen Dorff gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gerilim dizisidir. Bu dizi, 2014 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü.
4- Homeland

(IMDb puanı: 8.4) Dizimiz, bir CIA ajanının, bir Amerikan askeri pilotunun İran'da esir alındıktan sonra, İran'da çalıştığını keşfettiğini ve bunun etkilerini araştırmaya çalıştığını anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve gerçek olaylara dayalıdır. Bu dizi, Claire Danes, Damian Lewis, Mandy Patinkin, Rupert Friend gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gerilim dizisidir. Bu dizi, 2011 yılında yayınlandı ve 8 sezon sürdü.
5- The Handmaid's Tale

(IMDb puanı: 8.4) Bu dizi, bir gelecekte geçer ve bir toplumda, bebek yapma gücü olan bir kadının hikayesini anlatır. Bu dizi, aksiyon dolu, gerilimli ve gerçek olaylara dayalıdır. Bu dizi, Elizabeth Moss, Joseph Fiennes, Ann Dowd, Max Minghella gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gerilim dizisidir. Bu dizi, 2017 yılında yayınlandı ve 4 sezon sürdü.
1- Sherlock

(IMDb puanı: 9.1) Bu dizi, Arthur Conan Doyle'un Sherlock Holmes hikayelerini modern bir dünyada gizem çözmenin muciti olan Holmes serisinin bir dizisidir. Bu dizi, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gizem dizisidir. Bu dizi, 2010 yılında yayınlandı ve 4 sezon sürdü.
2- Twin Peaks

(IMDb puanı: 8.9) Bu dizi, bir kasabadaki bir cinayetin çözülme çabasını ve olayların arkasındaki gizemi anlatır. Bu dizi, Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gizem dizisidir. Bu dizi, 1990 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü.
3- Fargo

(IMDb puanı: 8.9) Bu dizi, gerçek olaylara dayalı bir kurgudur ve birer birer olayların birbirine nasıl bağlandığını anlatır. Bu dizi, Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Allison Tolman, Colin Hanks gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gizem dizisidir. Bu dizi, 2014 yılında yayınlandı ve 4 sezon sürdü.
4- Lost

(IMDb puanı: 8.4) Bu dizi, bir uçak kazası sonucu adaya düşen bir grup insanın, adada hayatta kalmaya çalıştığını anlatır. Bu dizi, Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Jorge Garcia gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gizem dizisidir. Bu dizi, 2004 yılında yayınlandı ve 6 sezon sürdü.
5- The Leftovers

(IMDb puanı: 8.3) Bu dizi, bir gün birçok insanın kaybolduğunu ve kalanların nasıl bu kayıplarla baş edeceğini anlatır. Bu dizi, Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir gizem dizisidir. Bu dizi, 2014 yılında yayınlandı ve 3 sezon sürdü.
1- Band of Brothers

(IMDb puanı: 9.5) - Bu mini dizi, II. Dünya Savaşı'nda bir ABD paratrooper bölüğünün hikayesini anlatır. Bu dizi, Damian Lewis, Ron Livingston, Donnie Wahlberg, Scott Grimes gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir mini dizidir. Bu dizi, 2001 yılında yayınlandı ve 10 bölümden oluşur.
2- The Night Of

(IMDb puanı: 9.0) - Bu mini dizi, bir cinayetin işlendiği bir geceyi ve cinayetin çözülme çabasını anlatır. Bu dizi, Riz Ahmed, John Turturro, Michael K. Williams, Amara Karan gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir mini dizidir. Bu dizi, 2016 yılında yayınlandı ve 8 bölümden oluşur.
3- The Hateful Eight

(IMDb puanı: 8.0) - Bu mini dizi, bir karlı havada bir otobüste bulunan 8 yolcunun hikayesini anlatır. Bu dizi, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir mini dizidir. Bu dizi, 2021 yılında yayınlandı ve 8 bölümden oluşur.
4- The Pacific

(IMDb puanı: 8.6) - Bu mini dizi, II. Dünya Savaşı'nda ABD'nin Pasifik'te yaptığı savaşları anlatır. Bu dizi, James Badge Dale, Joe Mazzello, Jon Seda, Rami Malek gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir mini dizidir. Bu dizi, 2010 yılında yayınlandı ve 10 bölümden oluşur.
5- The Alienist

(IMDb puanı: 8.1) Bu mini dizi, 1896 yılında geçer ve bir psikolog, bir polis ve bir gazetecinin, bir seri katilin peşine düştüklerini anlatır. Bu dizi, Daniel Brühl, Dakota Fanning, Luke Evans, Brian Geraghty gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bir mini dizidir. Bu dizi, 2018 yılında yayınlandı ve 10 bölümden oluşmakta.
Verilere göre tür fark etmeden en çok izlenen dizilerin listesini de sizler için derledim.
The Boys
Tom Clancy's Jack Ryan.
The Queen's Gambit
The Office
WandaVision
Fleabag
Loki
The Falcon and Winter Soldier
seks Life
Dark Desire
Peaky blinders, westword, hanniball, lacasa de papel, prison break.. bunlarin hepsi iyi seç başla birine.
Peaky bliendres kötü
The Vampire Diaries'i severek izliyorum :) Gossip Girl'ü izliyorum yine şu sıra çok sarmıyor fakat boş vakit değerlendiricisi işte.
Lost'u bitirmişsindir muhtemelen ama henüz başlamadıysan hatırlatmış olayım mutlaka izle ve bitir onu!
Sherlock'u çok beğeniyorlar izleyenler o da tavsiyemdir.
Breaking Bad'in de ilk 5 bölümünü izledim pek sarmadı ama erkek arkadaşlarım bayanları sarmadığını ileri sürerek severek izliyorlar
The vampire Diaries , teen wolf , pretty little liars (bu bira kızsı bunu izleme) , the big bang theory ( sheldon tüm diziye yetiyo zaten çok komik bunu kesin izle) ,how i met your Mithat , two and a half man. Ben bunları izledim vd,tw Ve tbbt en güzelleri bunlar bence
tvd ye baslamayı düşünüyorum aslında sanırım o olacak,teşekkürler
kore mi :/ sevmiyorum ya ben onları,annem çok sever ve izlerdi gıcık kaptım sanırım hep evde o izlendiginden :/
Ben de başta nefret ederdim arkadaşlarım izlerdi bu ne ya kapatın şunu derdim ama izleyince çok beğendim. Ben izle derim sen bilirsin
Hannibal dizisi güzel cinayetle ilgili ama cinayeti işleyen kendilerinden biri gayet güzel izlersin sonra la casa de papel var bunu da kesin izle , peaky blinders tam bir gangster dizisi şiddetle izlemeni tavsiye ederim😁 teen wolf var birde :)
önermeye hangisinden başlasam :)) SuperNatural , Heroes , Arrow , How ı met you mother , doctor who , Game of thrones seç içinden işte. Birde merlini bitirmeni şiddetle öneriyorum harikaydıı ya :D
bitirdim evet,güzeldi :) doctor who izledim biraz arrow ise evdekiler ile birlikte baslıcamşu anbaska dizideler ama game of thrones için çok iyi şeyler duydum sence nasıl? :)
Dexter seviyorsan Killing Eve'i kesinlikle izlemelisin. Onun dışında You, The End Of The Fucking World, Good Girls ve Euphoria'yı öneririm.
Cevap
58Cevap
The witcher ve loki dizileri güzel bence tavsiye ederim ben sevdim
Smallville, Doctor Who.
Çok kral dizilerdir Smallville bitti, doctor who halen devam ediyor , doctor who ilk sezon sıkılabilirsin fakat 2.sezon kafa karışma başlıyor. Dizi çocuk dizisi gibi diyenler var fakat diziyi izleseler anlayamazlar. Onlar eskiye sadık kalmak için yapıyorlar bunu.1963 yılında başladı bu efsane , ayrıca "Doctor" adlı kişi 4. kez değişime uğruyor yani ilk sezondan sonra başrol doctor değişiyor , ilk başta oha çok saçma izlemem diyorsun ama sonra diyorsun ki önce ki de iyiydi ama bu daha iyi falan. :=) Smallville de işte süpermen dizisi oldukça iyidir 10 sezondur.
Smallville de izledim :d doctor who danda sıkıldım biraz bıraktım ama başlayabilirm
***Ted Lasso-***Peaky blinders-***Andor-***Better Call Saul-Peacemaker-***Breaking Bad-The Endgame-Snowpiercer-Sweet Tooth-The Witcher-Carnival Row-Mayor of Kingstown-***The Mandalorian-Beforeigners-See-******The Fringe-Westworld-Utopia-Outlander-Sherlock-Distrito Salvaje-****The Boys-****Black Mirror-Twin Peaks-Inhumans-Vikings-Animal Kingdom-The 100-The Sopranos-****Sons Of Anarchy-The Blacklis-Travelers-Manifest-Foundation-Manhunt: Unabomber-****Narcos-Narcos Mexico-The In Between-Wu Assassins-The Punisher-Rick and Morty-The Watch-Loki-The Falcon and Winter Soldier-Wanda vision-Lacasa de papel- *****Oz*** Yıldızlı olanlardan başlayabilirsin :)
Selamalar,
Alice in Borderland

Japon bilimkurgu/aksiyon dizisidir Squid Game izleyenleri 2. sezonunu merakla bekliyor bu dizi içerisindede bir çok oyunalar var ama tamamen Squid Game den bağımsız bir konu ve daha fazla aksiyon içerikli 2. sezonu çekimleri başladı en kısa zamanda yayınlanacak henüz izlemediysen 1. sezonda başlamanı tavsiye ederim..
@Rokabalık takiip atar mısın lütfen
Bahsettiğin diziler en çok ses getirmiş olanlar. Bunlara yakını istesen de bulamazsın. Peaky blinders ve breaking bad de böyle ses getirenlerden, her ne kadar ben sevmemiş olsam da 😅 the 100 güzel gibi ben de yeni başladım, komedi seversen how i met your mother, kara mizah ve fantastik izlerim dersen lucifer ya da good place güzel diziler
en iyi yabancı diziler adına
bu site mükemmel bir liste hazırlamış. Bende tam izleyecek dizi bulamadığım zamanlarda yabancı dizi önerileri konusunda araştırma yaparken bulmuştum. Kesinlikle öneririm. Listeye başladım arada izlediklerim var tabi ama ilk defa karşılaştığım ve gerçekten çok hoşuma gidenlerde var. Kesinlikle bir göz atmanızı öneririm.
izlemediysen paralel evren zaman mekan konulu Dark, 2033 yılında geçen ölmek üzere olan insanların yüklenmesi ve nelerle karşılaşılabileceği ile ilgili fikir veren Upload, ölüm sonrası hayatla ilgili komedi The good place, ve favorilerimden biri küçük bir dehayı anlatan The young Sheldon.
Gayet güzele benziyor
Bilim kurgu var mı 🤔 beğendiğin
Tabi varsa önerin izlediklerinden
Konusu güzel umarım biliyosun bazen konusu bile merak uyandırmali daha güzel yapar filmi.
T. akkıipp attar misin lütfen.
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Karşılık verir misin lütfen takibe...
Okey.. 😎👍
The Secret Circle o zaman tam istediğin gibi. link Burdan bi incele istersen.
Arrow izleyebilirsin uzun sezonlu dizidir sarar seni ondan sonra merlin , daredevil , iron fist , defenders , agent of shield , frontier bunların hepsinin kadrolarıda kendileri de güzel dizilerdir
vayy merlin, dizi zevkimiz aynı
Güzel ve eglenceli dizidir birkac kere izlemistim sevindim 👍
Dexter izlemişsen hannibalı sevmeme ihtimalin yok. Game of thrones sevdiysen Vikings, The walking dead sevdiysen the100 seversin spartaküse rakip yok maalesef
The Flash
Arrow vs
:):) dışarı çık yavaşça nefes al ve güneş ışınlarının derine temas etmesine izin ver. Şu yazdıklarını görünce yıllardır güneşi görmüyormuşun gibi geldi de.)
breaking bad en iyisii mutlaka izle. ama prison break falan izlemediysen dene bence ya da narcos ya da precher ya da true detective ya da falan filan
Supernatural senin dizin.. ya da vampire diares, Merlin ve revolutionda olur.. eğer hiç izlemediysen stargatede..
Dark'ı izle
not: keşke hafıza kaybı yaşayıp aynı heycan ile Dark'ı izleyebilsem bir dilek hakkım olsa bunu dilerdim
soru güzelmiş bu arada neden gizlendin anlamadm ama herşeyi izlemişsin hakkaten :)
geri ne kaldı bilemiyorum.. :))
Prison Break
Fringe
Stranger Things
Senin izlediğin türden değil ama How I Met Your Mother da çok güzel 😊
revolution ve eğer anime de olur diyosan sana tavsiyem kesinlikle Death Note izlemelisin.
the vampire daires,true blood,shameless,two and a half man,supernatural
The vampire diaries
Grimm
Spartacus
The Walking Dead
vayy sonunda grimm diyen biri
çerezlik dizi ama 6 yıldır kopamıyorum: gossip girl
Kimse bunu yazmamış ben önereyim 1899
The Catch izledim 2 sezon çok keyifli ve eğlenceli tavsiye ederim.
Wednesday
Tepedeki ev
Himym
Got
Vikings
teşekkürler
Under The Dome izledin mi hiç? değişik ama güzel bir bilim kurgu filmidir tavsiye ederm
Bro spartacus efsaneydi. Vikings izle spartacus e yakın ve güzelde dizi
Da'Vinci's demons, Fringe, South park, Dr. House, Supernatural, Westworld
Her ne kadar kahramanları çocuk olsada yaşattığı gerilimle stranger things bu dediklerine yakındır.
The vampire diaries sonra oradan bir kaç karakterin hayatını anlatan aynı anda çekilmiş olan the originals
Pek alakası olmasa da HOMELAND ı şiddetle tavsiye ederim. 2. sezon eylülde
Irak savaşında öldüğü sanılan 2 amerikan askerinin 10 yıl sonra esir olduğu öğreniliyor. 1 tanesini kurtarabiliyorlar. CIA eski bir amerikan askerinin başkana suikast girişiminde bulunacağı bilgisini alıyor. CIA ve survivor askerimiz ( kendisi Band of Brothers dizisinde başroldeydi) arasında geçen sürükleyici bir dizi.
rice ederim. 1nci sezonunu ödüllerle kapattı
The walking dead,the vampire diaries,shameless,spartacus
aslında walking dead ve tvd arasında kaldım ama seçemiyorum
hepsi güzel dizilerdir tavsiye ederim hepsini izle
ramazanın bitmesine daha var izlerim heralde,teşekkürler :)
rica ederim
Bunlarin hepsini severek izleyen bu6risi olarak, seveceğin kesin bir dizi var ve bunlardan iyi. Prison break
BRİDAL MASK.
Öyle sezon bekleme derdi yok sadece 28 bölüm ve gerçekten çok güzel bir dizi :)
dizinin profil resmin ile alakası var sanırım :)
bu kore dizisi falan mı? :)
hadi ya biraz gıcığım ben o adamlara :/
çok izlenirdi evde bende gıcık kaptım sanırım :/
Dizinin konusu ne kısaca bahsedermisin :)
Teen Wolf. Kurtadamlar falan var gayet iyi. DEREK HALE için bile izlenir :D
yazmayı unutmusum onun da ilk sezonunu seyretmiştim ama pek sarmadı :)
bayağı dizi varmış bildiğin. heyt gidi friendsli günler, hala olsa izlerim valla.
herşeyi izlemişin. bir akasya durağı kalmış izlemedğin
Maid diye bi dizi var onu izliycem çok merak ediyorum
cok stresli bir dizi ama izleyin bencee
nasıl yani açıklar mısınn ona göre izliyim 😂
bir olay tam bitti derken digeri basliyor asiri olarakta caresizligi on plana sunmuslar ama karakterlerin oynayisi falan guzel dizi 7 puan verilir spoi veririm diye korkudan anlatamiyorum konusunu:D
bakcam çok teşekkür ederimm:D 💙💙🌸
rica ederiimmm💗
Prison Break - Sparcacus - Supernatural
Eğer dizi fazla yoksa Kesinlikle Anime izlemelisin.("Çizgi film değil")
naruto izleyebilirsn, the walkıng dead = zombi filmi konusu pek güzel olmasa da sıkıldığında izlenmelik bir dizi, mad men olabilir dexter olabilir
mad men nasıl bir şey?
Madison Avenue, New York'taki kurgusal Sterling Cooper adlı reklam şirketinde yaşananları yansıtan dizi, 1960'lar Amerikası'nda geçmektedir. Dizide üst düzey reklam şirketi yöneticisi Don Draper (Jon Hamm) ve hayatındaki insanlar konu edilmektedir. Ayrıca 1960'lar Amerikası'ndan günümüze meydana gelen sosyal değişiklikler gözler önüne serilmektedir.
Dizi şimdiye kadar dört Altın Küre ve on beş Emmy Ödülü'nün de aralarında olduğu çok sayıda ödül kazanmıştır.
anladım çok sağol listeye yazdım hosuma gitti senaryosu
modern family kesinlikle tam kafa dağıtmalık çerez gibi.
O dizilerin hepsini bitirdim hepsi cok güzel.. breakig bad sana tavsiyem
Stranger things bide lacasa de papel izle sonra baska öneririrz
başka dizi kalmadı zaten, anca bizde yeni sezonlarını bekliyoruz zaten
Game of Thrones derim tek geçerim
Legacies Supernatural
aşk olur mu :) harika 2 dizi söylerim
aslında olmaz ama harika dersen bakarım :)
"play full kiss" çok güzel duygulu bir şey :D ama sana başka olarak
"the wampire diaries" yani "vampir günlükleri" adından da belli zaten :D
"dexster" olabilir :D
"The Newsroom" olabilir
The Secret Circle bu da çok güzel ben takipçisiyim
"doctor who" bu da güzel bunu da takip ediyorum :D
"How I Met Your Mother" olabilir (komik)
türk izlersen "güneşi beklerken" var be izliyorum hem yeni başladı 4. bölümünü oynatacaklar izlersen yakalayabilirsin :D
aklıma gelenler bunlar valla :D
The secret circle ın nasıl takipçisisin? O 1. Sezonda kalmadı mı izlenmedi diye?
ehe teşekkürler çok duygulu ise dayanamam ben :D bu arada vampire diaresin tercümesini yaptıgın için teşekkürler :P :D su günesi beklerken dizisi dün tv açık kalmıs o vardı güzele benziyor aslında ama her hafta beklemek sıkıcı geliyor bana :)
Güneşi beklerkenin gerçek versiyonu var boys over flowers hemde daha güzel onu izle bak hemde her hafta beklemene gerek yok toplam 25 bölüm. Kore dizisi çok güzel
ben genelde izlerim internette gelecek bölümü hakkında yazı okurum ve fragmanlarına bakarım 2 tane fragman koyuyorlar zaten haftaya gelene kadar kore dizisi izliyorum adı " Boys Over Flowers" diye :D
ımmm şey var FOXs da "sana bir sır vereceğim" ona da bakabilirsin be orada tilki var diye izliyorum çok tatlı bir çocuk :D
sırf o çocuk için ha? :D
bilmem garibime gitti sırf çocuk için dizi seyretmek :) ama bende yapmadım değil :D
umarım,görüşürüz :)
ne demek bu :D
I hope :)
:)
gülmedim,gülümsedim :D
bilmem ara ara oluyo boyle :D
demek ki sen ben değilmişsin :D
neden be :)
neden senin ki kötüymüş :/
umarım :) eğer anlatmak istersen iyi bir dinleyiciyimdir aklının bir köşesinde bulunsun :)
Kendini sartlamissin coktan en büyük hatan bu :)
ne yani konusmamızdaki gülümsemelerin gerçek değil miydi?
mutluluk gelip geçici bir şey hayatı asıl öğreten ise acılar ve inan bana acı çekmek daha güzel oluyor çünkü yasadıgını anlıyorsun :)
biraz benzeseydik dost olabilirdik
tabi ki da vinci demons ..
supernatural,frınge,kyle xy,doctor who,teen wolf
Vikings, The Last Kingdoms
Lecase de papel tavsiye ederim
how ı met your mother :)
ben daha çok hapishane kaçkını türevleri severim .p
queer as folk
seinfeld
the vampire diaries
Polisiye dizisi mentalist var.
Sherlock, lucifer, la casa de papel, dark
Friends, tek gecerim eminim sikilmazsin
ilk bölümünde uçak falan düşüyordu hastalık vardı o dizi değil mi bu?
pardon ya o fringe
10 sezon mu upss! ://
ilk sezon hangi yıl çıkmıs
uww benle yasıt
Boys over flowers Kore dizisi en sevilen.
supernatural gibisi gelmez ama lakin
fringe derim tek geçerim!
Gossip girl ehheuheuheh :D:D
=D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?