Diziler & Filmler Müziklerini unutamadığınız bir dizi/film oldu mu? yardımcıoyuncu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ben Ezel'in müziğini çok severdim. Hala dinlediğimde tüylerim diken diken olur. :( Müziklerini unutamadığınız bir dizi/film oldu mu? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
selimq Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle unutamadığım tek bir film vardı. O da Amir Khan'dan DANGAL filmi. çok güzel dersler veriyor insana. 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Titanic, Bir Garip Aşk 2 2 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl <3 Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Sende mi Bir Garip Aşk izliyordun Yorumla
erdemdgzl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Tüm erkeklerin dediğinden görişleri okumadım bile o kadar eminim. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, müzikleri etkilemez. 0 0 Yorumla
eskiyasa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Hannibal, Behzat ç , saygı, John wick 0 1 Yorumla eskiyasa +1 yıl Ve tabiki de scarface❤️ Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Aşkı memnu 1 0 Yorumla
Hürkuş97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl K. Vadisi - Bu Şehir Girdap Gülüm 0 2 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl bilmiyorum hemen dinleyeyim. merak ettim. Yorumla Hürkuş97 +1 yıl Mutlaka dinlemelisin Yorumla
Hatalaryanlislar Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yargi dizisinin muzigi beni cok fena etkiliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ne korkardım bu diziden küçükken...
Kesinlikle unutamadığım tek bir film vardı. O da Amir Khan'dan DANGAL filmi. çok güzel dersler veriyor insana.
Titanic, Bir Garip Aşk
<3
Sende mi Bir Garip Aşk izliyordun
Tüm erkeklerin dediğinden görişleri okumadım bile o kadar eminim.
Hayır, müzikleri etkilemez.
Medcezirin müziklerini beğeniyorum.
Gayet tabii kurtlar vadisi..
Hannibal, Behzat ç , saygı, John wick
Ve tabiki de scarface❤️
Kurtlar Vadisi İlk 97...
Harry potter
Lotr
Fma
Dr. stone
Kurtlar vadisi tabikidee
Aşkı memnu
recep ivedik fon müziği
K. Vadisi - Bu Şehir Girdap Gülüm
bilmiyorum hemen dinleyeyim. merak ettim.
Mutlaka dinlemelisin
Poyraz karayel
Kurtlar vadisi 😂
Kurtlar vadisi operasyon müziği
Kurtlar vadisi
Yargi dizisinin muzigi beni cok fena etkiliyor
Muhteşem yüzyıl aşkı memnu
Medcezir
Kurtlar vadisi