Suskunlar dizisinde çalan müzikler harikaydı. Suskunlar aklıma geldiğinde önce müziklerini hatırlarım.

Kimse Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yazmamış nedense kusura bakmayın ama Vizyonsuzlukta çığır açtığınızı belirtmek durumundayım jeneriginden tut hüzün müziklerine Çatışma sahnesinden tut efkar müziklerine kadar bambaşka idi #Eşkıyadünyayahükümdarolmaz
yani sırf sizin beğendiğinizi söylememişler diye vizyonsuz mu oluyorlar. :D zevk meselesi bu.
😂😂 yorumunu bu kadar ciddiye mi aldın bide hemen de duyar kasmaya hazırsınız💁🏼♀️
Cevap
10Cevap
Kara sevda. Hatta uzun süre telefon zil sesi olarak kullandım.
https://music. youtube. com/watch? v=412sbCwXHEA&feature=share
bilmiyorum ama bakıcam :)
Hercai. Fon müzikleri efsaneydi. Arada açıp dinliyorum. Suskunların da müzikleri iyiydi, onları da beğeniyordum.
bilmiyorum ama dinleyeceğim :)
dinleyelim o zaman
Beğenmişsindir umarım.
Öyle bir geçer zaman ki dizi müzikleri tabi ki. Tek atar. Dinlediğinde insanı alıp götürüyor. Senaryosu olsun oyuncuları olsun tek kelimeyle muhteşem.
her şeyiyile harika bir diziydi
Kesinlikle
Ezel, Medcezir, Çukur ve İçerde'nin dizi müzikleri bence güzeldi.
efsane diziler
Çukur ; gamzendeki çukur
Ulan İstanbul ; yanarım
Ulan İstanbul'u ben de çok severdim. Yanarım güzel şarkı
Suskunlar konusunda sana katılıyorum. Ahmet Kaya şarkıları çalardı. Baya küçüktüm o halimle çok duygulanırdım o zamanlar.
Her ne kadar sonradan bozmuş bir dizi olsa da en iyi Türk dizi jerenerik müzikleri hangi dizi deseler Çukur derim.
Toygar Işıklı’nın emeği geçtiği her dizi. En çok Ezel.
Where is my mind. Fight Club.
Hatırla sevgili
hemen kafamda çalmaya başladı bile :)
Şehrazat iran dizisi tam bir efsane
bakacağım :)
Çakallarla Dans
O hayat benim
Kill bill
The sopranos
The o. c vardı
Dizinin adi aklima gelmedi
Var söylememi istermisin