Bazı filmler vardır ki, olayı önceden tahmin edebiliyorsun fakat o tahmin ettiğin gibi çıkmıyor. Olayın kurgusu bambaşka bir yöne kaymış oluyor. Bu da haliyle izleyicinin de olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.
Bu bu olayı ben Parazit filminde yaşadım. Filmin ilerleyen sahnelerinde olabilecek dediğim olayların tam tersini görmüş oldum. Bu da haliyle filmi çekici kılıyor tabii ki.
Bende ters köşe etkisi yaratan birçok film oldu elbette. Özellikle bu alandaki filmleri bir başka seviyorum gerçekten. Ayrıca görseldeki parazit filmi de nefis bir yapımdır. İzlemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim. Şimdi gelelim ters köşe tarzı sevdiğim filmlere.
Kimlik Vanilla Sky The Game Akıl Oyunları Fight Club Görünmeyen Misafir Ceset Exam Cube Böyle 10 15 film daha sayarım fakat direkt aklıma gelen bunlar. İzlemedikleriniz elbet vardır, hepsini izleyin, kefilim.
Evet parazit sağlam filmdi. Kim akıl edebilirdi ki o bodrumdan biri çıkacak 😂 Sonunda ailenin babası da psikopat oldu vs garip filmdi. Çokça sonu sürprizli film var. Hep izlediklerim öyle çıkıyor. Son olarak Gizemli delik var. O baya sürprizli oldu. Tavsiye ederim.
Ben film değilde iki mini dizide ters köşe yaşadım. İzlenmeye değer diziler benim için.
"Gözlerinin Ardında" gerçekten çok beğendim. Astral seyahatla ilgili bir dizi. Sonunda öyle bir ters köşe oldum kii "aaa" dedim. O gece sinirimden uyuyamadım. Yeğenime izle dedim beraber izledik oda aynı şekilde sinir oldu😬😬🤦♀️😂
"Clictbait" sıkılır kapatırım diziyi diye başladım ama dikkatimi çekti. Konusu merak uyandırdı. Bu dizinin sonunda da ters köşe oldum. Ama bunun sonu üzücüydü.
Merhabalar… Psikolojik gerilim türünde filmlerde bunu oldukça yaşadım. Ters köşe, biterken hadi beee dediğim filmler oldu. Bunlardan birine örnek vermem gerekirse High Tension, Fransız yapımı gerilim filminde yaşadım. Aynı zaman da Funny Games, Black swan, the game, zindan adası filmlerinde de ters köşe oldum. Aaa birde dün sonunda izleyebildiğim Red Notice filminde o ters köşeyi yaşadım. Ben baştan sona kadar adamı hep polis sandım yaa 😬
Dizi/film ismi hiç aklımda tutamıyorum desem 😏 Dün apocalypto yu izledim önceden bi 10 dakikasını izlemiştim neyse o kdr saçma ve kafada soru işaretleriyle bitti ki 2.5 saatim gitti yanarım yanarımm ://