Romantik konulu filmleri sevmiyorum diye "sen aşktan ne anlarsın" damgası yiyorum. Sizce de doğru bir mantık mı? 🙄

Böyle ruhsuzluğa can kurban cann. Bende sevmem vallahi. Denedim ama birkaç yapım izledim zorladım kendimi ama böyle sanki boş bir duvarı izliyor gibiydim. Yok heyecanlandırmıyor, ikili sahneler sıkıcı, uzun uzun bakışmalar, biri hata yapar diğeri onu süründürür sonra geri kabul eder barışmalar olur. Yazarken bunaldım vallahi he. Hiç benlik değil. En son işte Senden Sonra Ben filmini izledim geçen yıldı sanırım kötürüm olan arkadaş öldü gitti diye çoğu kişi ağlamış etmiş ben sadece vay avanak demiştim.

Aşk filmlerini izlememek insanı ruhsuz yapmaz.
Aşk filimleri insanların duygularını canlandırır, aşkı hissettirir.
Öyle güzel ve büyülü anlatır ki, film süresince aşka inanır ve aşkı yaşar insan.
Mantıkla değil duyguyla izlenilmesi gereken türdür aşk filmleri.
Aşkın mantığı olmaz, ansızın beklenmedik yerden gelir.
Aşka inanmamak farklı bir şey, aşk filminin havasına aurasına kapılmamak farklı bir şey.
Aşk filmi izlemiyor diye kimseyi kalsizlikle, ruhsuzlukla suçlayamayız.
Belki öylesine çok seviyor, çok aşıktır ki aşk filmleri bile basit kaldığı için izleyemiyordur.
Flora🌺
Seviyorum diye tonlarca kadın cinayeti oldu sevgiden aşktan anladıklarını sanmıyorum 😕 bende korku filmi izleyemem 'onlar gerçek değil höö' diyenler var hadi ya bende gercek sanıyordum oyuncu olduklarını nereden bileyim durduj yere sinirlendim şu an
Kadınım ve aşk filmlerini sevmiyorum. Aksiyon, gizem, gerilim, savaş, dövüş seviyorum. Yani bu zevk meselesi. İki saat bakışmalar uzayan bir filmi sevmemek aşktan anlamamak değildir. Fakat romantik olmamam bir tesadüf mü, bilmiyorum onu işte 😂
Cevap
8Cevap
Romantik filmleri ben de sevmem çok bayıyor sıkıyor. Ancak sevmeyen insana da böyle bir yaftalama yapılamaz tabii ki.
Romantik filmleri ben de sevmiyorum. Anca içerisinde başka bi konuyu daha barındırması lazım sevmem için. Titanik gibi.
Merhaba Burak hayır tabii ki de öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben de genellikle romantik filmleri izlemeyi tercih etmem ancak ruhsuz bir kadın değilim.
Romantik film izlediğim çok nadir oluyor çünkü sarmıyor beni onun yerine aksiyon gerilim bilim kurgu fantastik gizem suç konulu filmler izliyorum

Böööö
Merhabalar.. 🎈 Sanırım aşk filmlerini erkekler pek sevmiyor. Yani böyle severek izleyeni pek görmedim. Yapı gereği kadınlar biraz daha erkeklere göre romantik ve hassas. Tercih meselesi aşk , romantik filmleri sevmiyorsanız bu sizin ruhsuz olduğunuz anlamına gelmez. Yine tipik önyargı işte. Herkes konuşur. Film tercihleri ile kişilik analizi olmaz. İyi günler
Değildir, filmlerdeki aşkla gerçek hayattaki aşk zaten birbirinden çok farklı. Hem herkesin aştan anladığı da beklentisi de farklıdır. Romantik film izlemek= romantik olmak ta değildir zaten.
Ben kadın olsam da sadece içerisinde aşk olan filmleri sevmiyorum. Tamam aşk ta olsun ama konunun geneli başka bir şey olsun. Sadece aşk aşk bana da iyi gelmiyor :D
Ama bazı filmler var ki romantiklikten ziyade , aşk kavramını çok güzel anlattıkları için kendini izlettiriyor.
Bende sevmiyorum romantik ve romantik komediyi. Sadece sevgilimle olsa izlerim ama yalnız ya arkadaşlarımla hiç izlemem onun yerine korku gerilim tarihi aksiyon filmi izler eğlenirim daha iyi. Romantik film izleyip benim neden sevgilim yok kendimi sorgulamaktansa böyle daha iyi 😂🤣 hele bide bunun romantik dizileri var tam bir işgence😂😂😂
Bu genelleme çok yanlış :) herkes her şeyi sevmek zorunda değil...
Bazıları izlemez, kendi duygularını izlettirir :)
Bazen beni de bunaltıyor romantik filmler, ama romantik komedi tarzı filmler daha çok ilgimi çekiyor.
Merhaba
Bu tür yaftalardan hoşlanmıyorum.
Hangi kategoride ne izleyeceğine kişi kendi karar verir.
Ruhsuz, duygusuz, korkak gibi şeylerin söylenmesi çok çirkin.
Seni duygusuz, ruhsuz insan😏
Yemediğimiz damga kaldı mı kii. Sen ruhsuz ve duygusuz değilsin. Bunu böyle şeylerle ölçmeyecek kadar da mantıklı, olgun bir insansın.
Romantik&romantik komedi asla sevmem hiç sevmem😄 tamamen zevkle alakalı bir şey bu, demek ki ruhuma başka şeyler dokunuyor
Romantik filmleri bende sevmem. İçinde dram olması, aksiyon olması lazım. Öyle kuru kuru romantik filmleri sevmiyorum.
Hayır ya niye ruhsuz olsun ki mesela ben de korku filmi sevmiyorum ama bu benim hiç korkmadığım anlamına gelmiyor.
Yanlış bir mantık. Filmi sevmediğiniz için ruhsuz damgası yemeniz saçmalık.. Peki öyle insanların düşüncelerini neden önemsiyorsunuz?
O zaman ben de büyük bir ruhsuzum. Romantik filmleri hiç sevmem, sıkıcı geliyor bana. Korku ve gerilim olmadığı sürece keyifle izleyemiyorum.
Değil. Bende sevmiyorum.. Çok yapmacık ve sıradan geliyor çünkü. Hep aynı konular oluyor ve bana hiçbir şey katmıyor 😊
Ruhsuzlukla alakası yok herkesin tarzı farklıdır ve saygı duymak gerekir
O zaman bende ruhsuz falan olmalıydım ki alakam yok bence herkes sevmek zorunda değil
Niye ruhsuz olsun ki, abartılı aşk filmlerini izlemek bir mecburiyet değil sonuçta.
Yok canım altı üstü " aşk filmlerini sevmeyen bir erkek" olursun.
Bilim kurgu ya da komedi filmleri iyidir. Salla gitsin.
Hayır tabikide. İnsanların düşünceleri yalnızca onları ilgilendirir. Senin düşüncelerin seni.😄
hayır tabiki de bende sevmem hiç sarmıyor beni 👼🌺💫💭
Alakasız bence bu senin duygusuz olduğunu göstermez. Film ve diziler yapmacık gelebilir sadece.
Hayır kadınım ben de nefret ediyorum çok sıkıcı oluyorlar
Ruhsuz olmaz bence ki ben de gram sevmem romantik dizi film.
Bende hiç sevmiyorum romantik veya aşk konulu hiçbir film bana göre değil.
Benim sevgilim de sevmez romantik film izlemez çok odun öküz napcan
Seni de hep bi damgalıyor mı nee 😅😂
Bende romantik filmi pek sevmem. alakasiz bi çıkarım olmuş takılma.
Yooo ben de sevmem vıcık vıcık filmleri. Bir de romantik jestler bilmem ne insan gerçeğin çürümüş kokusunu daha net duyuyor boyle
Evet bebegim ya ne olacağdı.. ruhsuZ SENİİ😅
Ask filmi bende sevmem odun da degilim
Bende sevmiyorum, alakası yok bence
ruhsuz ol, ruhlu olunca ne oluyor sanki :D
Yo olmaz haksızlık etmişler
Hayır bunun filmle ilgisi yok.
Seveni çok nadir bulunur sanırım
Zevkler ve renkler meselesi bence.
Alakası yok
Sen karışma
@engilössssssss noluyor ya
Yardım edin djdje