La Casa De Papel'in 5 sezonu çıktı, beğendiniz mi? Ben çok beğendim. :) Final olmasına üzülenlerdenim.. Dizi hakkında fikirlerinizi yazabilirsiniz❤🪐✨💫 #lcdp#lacasadepapel
5. sezonun ilk kısmını yani ilk beş bölümünü daha çok beğenmiştim. Bence biraz final sönük kaldı, nedense bir şeyler eksikti, bazı diyalogların da çok uzatıldığını düşünüyorum. İzledim, bitirdim, güzeldi ama ilk kısımdaki o heyecanı ya da tadı alamadım. Belki de zaten sonunda başarılı olacaklarını düşündüğüm için böyle gelmiştir bana ama çoğu şey basit geldi. Özellikle şimdi spoiler başlıyor,! --- özellikle o çaldıklarını başkalarına çaldırmaları--- yüz yılın klişesi idi. Kısaca güzeldi ama daha iyi olabilirdi diyorum :)
Evet bence kesinlikle doyurucu bir sezonda izleyeceği tatmin ettiğini düşünüyorum. Son sezonun birinci kısmı biraz sönük geçmişte ve beklentileri karşılanmamıştı ama kesinlikle dizinin şanına ve şöhretine yaraşır bir final yaptılar çok beğendim.
Demin bitirdim inanilmazdi yaa zaten hep begenmisimdir yine asik oldum. Valla boyle cok begendigim bir dizi bitince hep boyle duygusala bagliyom aglayasim geliyor ne bilim bu kadar guzel tutulan yuksek kazanca sahip olan bir dizi neden bitiriler...
Vay arkadaş bi deniyim dedim hediye çeki için yorum yapılcak soru bırakmamışlar. Hangi soruya baksam ordalar ömrünüzün yarısı burdami geçiyor anlamadım ki.