Star tv ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Kaderimin Oyunu dizisinin ilk üç bölümü Amasya’da çekiliyor. Dizinin hikayesinin daha sonra İstanbul’da geçmesi bekleniyor.Dizide Öykü Karayel tarafından canlandırılan Asiye’nin çocukları için verdiği mücadele sırasında karşısına çıkan Mahir ile hayatının nasıl değiştiği anlatılıyor. Asiye, 17 yaşında üvey annesinden kaçıp Cemal ile evlenmiş, ancak kocası tarafından iki çocuğuyla yalnız bırakılmış bir kadındır.
Kaderimin Oyunu dizisini izlediniz mi? İzleyenler beğendi mi?
TR dizilerini izlemiyorum, daha doğrusu ulusal kanallarda ki diziler bana zaman kaybı olarak geliyor. En son netflix de Kulüp dizisini izledim. Netflix olmasından kaynaklı mıdır bilemem ama kalite olarak çok iyiydi. TR de ki diziler 2 saat sürüyor. Bir dizi ne diye 2 saat sürer ki. Bunun yarısı dizide saçma sapan şarkılarla geçiyor. Ağır çekimlerle ve reklamlarla geçiyor. Önemli bir kaç an var onu da uzatıp da uzatıyorlar. İyi ki Netflix var.
Aklıma Orhan Gencebay şarkısı geldi. İzlemedim ailemle olsam belki izlerdim onlarla TV dizisi izlemek güzel oluyor. Ancak tek başıma sadece İnternet dizilerini izliyorum
Merhabalar. Dün tv de gördüm fragmanını lakin izlemeyi düşünmüyorum. Dizi izlerken biraz sıkılıyorum konusu pek beğenmedim. Bir kaç tane izlediğim diziler oldu ama yeni dizilere bakmıyorum artık ilgimi kaybettim biraz.. Çekmiyor beni.