Türk dizi tarihinde eşi benzeri gelmeyecek bir yapıttır Kurtlar Vadisi. Öyle bir hayran kitlesi oluşturmuş ki hayali karaktere cenaze namazı kılınacak duruma kadar getirmiştir.
Ben Aslan Akbey diyorum. Çünkü her şeyiyle gizemli ve sır dolu bir yapıya sahip karakter.
Gelelim sorumuza.
Kutlar Vadisi'nde hangi karakteri seviyorsun?
KURTLAR VADİSİ JENERİK
Kutlar Vadisi dizisinde hangi karakteri seviyorsun?
Merhabalar🥳 Vadiyi görür görmez geldim. Jenerik her dinlediğimde beni içine çekiyor adeta yazarken açtım dinliyorum. Türk dizi tarihinin zirvesine koysam ayıp olacak bir dizi yok. O yüzden dizi bende zirvede. Dizideki zirve ismim ise Can Polat.
Sigara içişi, tavırları, diğer dizilerdeki gibi yapmacık olmayan mafyalığı ile gerçekten tam bir efsane. O kadar çok seviyorum ki bu karakteri en iyi arkadaşım,
Her karakterin kendine has ayrı bir duruşu vardı valla. Benim enlerim ise şöyle Süleyman Çakır - Kimse, benden çalamaz! Polat Alemdar - Sen amcasın, ben babayım! Kötü köpek, sürüye kurt getirdi Aslan Amca. Abuzer Kömürcü - zürüyetsiz İt! Baron - Savaşları ben başlatırım Kılıç. Aslan Akbey - İki kişinin bildiği sır değildir. İplikçi Nedim - Senin anan! Kaç yaşindaydi caniiğmm? Pala- dağda keklik burada domates. Yokluk görmemiş gibi konuşma. Bıdı bıdı yapma kral işini yap. Ee biz boşuna mı burdayız babayiğit. Hayırlı nöbetler babayiğit. Sadece ölüler görür. Laz Ziya - Ulann ben senin anan mıyım? Üstünde ki adam mıyım da beni tehdit edeceksin! Hüsrev Ağa - Sen çiftlikte at tımar ederken biz, insan tımar ediyorduk! Kılıç - Beklemiyordum yoksa bu bıçağı kalbine sokardım. Tombalacı Mehmet - Ocaanı söndürücem! Halı Dayı - La geldik bir fırtına, gidiyoruz bir fırtına. Memati - Sıkıyım mı ustaa Ömer baba - Birgün ayı ormanda yürürken evladım bla bla bla yoruldum ula.
İskender Büyük favorim. O adam olduğu dönemler izledim hep. Hatta burada bir ara profil resmim bile Musa Uzunlar 'ın resmiydi. Bahri baba karakterinde de çok severek izledim ♥️😂😂
Halis muhlis benim. Taaa siteye ilk geldiğim zamanlar nasılıma atmıştım bu linkleri. Sonra dedim bu yeteneği herkesin görebileceği bir yere koy 😂 Bende profile koydum işte beğeneme çok sevindim
Jdjfj Sen benim sorularıma da geliyorsun mesela ben bir şey soruyorum diyorsun ki ben bunu sevmiyorum kdjfj artık ağzına yapışmış jdjdj merhaba desek sevmiyorum diyorsun. 😂🤣
Aslan bey tıpkı Deli Yürek dizisinde ( Bozo) olduğu gibi efsane bir karakterdi. Birini en diye seçip diğerlerini yabana atmak istemem tabi ama çok az oynasa da bence Tilki Andre en cok hafızaya kazınan isim oldu benim için.