Diziler & Filmler Kurtlar Vadisi dizisinde en sevdiğiniz karakter hangisidir? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kurtlar Vadisi dizisinde en sevdiğiniz karakter hangisidir 🤔#DizilerFilmler Polat Alemdar Süleyman Çakır Laz Ziya Kılıç Memati Aslan Akbey Cevapta yazacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kurtlar Vadisi dizisinde en sevdiğiniz karakter hangisidir? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. polat alemdar 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Deryaşkım olabilir 1 2 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Derya mı 🙄 hiç sevmedim onu ya 😂 DorothyBabe +1 yıl Ahjdhw ben seviyorumm
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç izlemedim 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 778 cevap paylaştı. karar vermesi çok zor :) 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Seyfo dayı =) 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Onu bende çok seviyorum 😂 kafa adam valls Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzlemedim. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Memati 😎 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
polat alemdar
Deryaşkım olabilir
Derya mı 🙄 hiç sevmedim onu ya 😂
Ahjdhw ben seviyorumm
Hiç izlemedim...
Elif… aynı ben car car ve dilbaz 😃
Hiç izlemedim
karar vermesi çok zor :)
Seyfo dayı =)