Hafızanı kaybetsen yeniden ilk olarak hangi filmi izlemek istersin? Keşke hafızamı kaybetsemde Mad Max Fury Road filmini tekrar izlesem. Aksiyonu hiç bitmeyen bir filmdi vallahi. Ve karşınızda Tom Hardy karizması.. 🦁
Tobey maguire li örümcek adamı izlemek isterdim. Yani o samimi, heyecanlı, duygusal, komik, fantastik hepsini bir arada barındıran bir film oldu benim için. 98liyim. İlk 8 yaşında izleme şansım oldu. Ve o zamandan beri benim için değerini kaybetmedi. şu yaşımadek de defalarca izledim ve hep farklı yerleri etkiledi beni. Gören de bi klasik sanar filmi hahaha örümcek adam yani. Ama benim ona hissim farklı, benim için özel.
Kapattımda, hemşire damarı bulamadı, damarı buldu kan gelmedi, iğneyi çıkardı tüpün kapağını açtı damarı sıkar kan çıkarmaya çalıştı 🙄 Mecburen gözümü açıp bir baktım noluyo diye. orada film kopuyor ben de 😳 bileğime kadar süzülerek inen kanımı izlemek boğulmaktan daha kötü shsjsj
Ameliyata alsalar daha iyiydi o ne öyle 😂 bende geçen ay kan verdim yoğun bakımda olan birine kanım tutuyordu. Adamlar maden bulmuş gibi sevindi vallahi. Sol kolumdan örnek kan aldılar hemşire pamuk vrdi bastır dedi sonra ben orada ne olduysa pamuğu bıraktım damardan kan fışkırdı hemşireye elimle parmağımın baş ucu ile bastırdım geri hemşire pamuk verdi. Kızdı ama anladım özür dilerim dedim utandım valla 😂
Kan vermeye alışsam kuruyana kadar veririm, 0 + kan mi lazım açılın ben de var sjsjsjsj. O yüzden Allah razı gelmiyor demek ki😂 Bu fazla iyiliğinden ölür, kan fobisi olsun bunun demiş yaradan. 😂
İzledim felon'u çok beğendim valla. Ancak keşke o pislik zenci gardşunı başrol öldürseydi döve döve keşke nefsi müdafa falan olurdu adam hık diye gitti o kadar şey yaptı intikam alınmadı 😂
Hep onu bekledim vallahi çok sinir bozucu karakterdi en azından mahkumların arasında kalmalıydı dayak yiye yiye ölmeliydi 😂 A Man Will Rise, Puen Hode ve Montster Hunter filmlerini izledin mi 😂
A Man will rise izlemedim kovboy filmlerini pek sevmem. Diğer ikisini izledim. Özellikle Milla Jovovich'in oynadığı filmlere bayılıyorum, mutant ve uzaylı filmlerine bu kadar mı yakışır bir kadın)