Henüz daha kahvaltı yapmamışım 1 tane Elfler adlı minik dizi bitirdim. İşimde müsaitlik durumu olduğu için hemen hemen sabahları film ya da dizi izleyebiliyorum keyifli oluyor valla. Siz sabahları film ya da dizi izleyebiliyor musunuz? Yoksa hayır ben gece kuşuyum mu diyorsunuz? 3,2,1 motorr.. 🎥
Sabahları dizileri izlerim evet. Bu çocukluğum dönemedin de daha sık yaptığım eylemdi fakat film pek izlemeyi sevmiyorum açıkçası. Belki Yeşilçam'dan esintindiler olabilir. Fakat çok kafa açmasın yeter.
Merhabalar🌧 sabah bende hiç kahvaltı yapmam akşam yemeğine kadar kahve☕️Ama sabah dizi ya da film izlemiyorum. Hele korku filmi aç karnına asla. Bir kere sabah sabah izledim aç karnına o kanlı sahneler tansiyonumu düşürdü kapattım. Dizi de izlemem sabah. Yapacağım işleri hallederim. Akşam izlerim ne izleyeceksem öyle daha keyifli oluyor.
Çalıştığım için sabahları izleyemiyordum ama şu sıralar izleyebiliyorum. Geçen ben de bir dizi bitirdim sabah. Bugun de kahvaltı yapmadan izleyecektim açtım hatta izliyordum ama açlık başıma vurdu izleyemedim. 😀
Beklediğim gibi çıkmadı 3 tane Goril gibi varlık milleti sağa sola vurdu gitti ben daha fazla aksiyon bekledim :/ ama genel olarak güzeldi yine de kendi adıma 5 puan verdimmm