Dizi sezon yaptıktan sonra pek çok izleyici kitlesinin isteği üzerine harekete geçen teen wolf ekibi devam niteliğinde bir film yapacaklarını açıkladılar. Dizisini izler miydiniz? Filmi izleyecek misiniz?
Teen Wolf: 2022'de filmi çıkacak haberleri hızla yayılıyor. Siz filmini izlemeyi düşünüyor musunuz?
Tyler Posey'i son kez Scott Mcall olarak görmeyi isterim açıkçası. Dizinin tamamını geçen sene izlemiştim ve beni sarıyordu bayağı. Ha tabi şu an ki teknoloji ile efektler makyajlar biraz daha film için uygun olabilir. Kurt adam filmlerini izlemek zevkli oluyor benim için. Tyler Posey ve oradaki bir çok genç karakter dizide büyüdü resmen 6 sezon olması lazım dizinin. Ben onu ilk uydu kanalı E2'de izlemiştim. Geçen sene de aklıma geldi yahu böyle bir dizi vardı diye aradım netten şaak karşımda hemen izleyip bitirdim 1 ayda 😄
Keşke hiç bitmeseydi Scott - Stiles - Kira - Malia - Derek - Peter - Deuchelion - Ethan - Aidan - Lydia - Jackson -Parrish - Isaac - Liam - Theo - (Allison'ı sevmiyorum tüm ilgi odağı + 5. sezon Marie Jaane olarak tanıttılar.. geri döneceği belliydi) bu ekip ile devam etseydi Kate - Gerard - Monroe ve diğer polislere ve avcılara karşı of diyorum. Filmi Ekim ayında gösterime girecek artık tamamen bitiyor olması içimde burukluk oluşturuyor.. düşününce bile çıldırdım ya