Selam KS ahalisi! Netflix'in fırtınalar koparan yeni dizisi Hellbound yayında. Dizinin ana teması, insanların koyduğu yasaların yapılan kötülükleri önlemekte yetersiz kalması ve yapılan hiç bir kötülüğün ne bu dünyada ne de öbür dünyada cezasız kalmayacağı konusu. Hellbound dizisi ilginizi çekiyor mu?Hellbound dizisini izliyor musunuz?
İzlediğime pişman olduğum dizilerden biri. Aceleye gelmiş olmalı ki sürekli kopukluklar oldu dizide. Dün 4 bölümden sonra bitsin diye atlaya atlaya izledim. Doğa üstü varlıklar falan diyince ben sandım ki bir sürü varlıklar olacak, insanlar onlarla mücadele edecek vs. 3 tane Kong geldi milleti sağa sola vurdu gitti. Zaten o insanlar cehennemde yanacaklar madem o kadar vahşete ne gerek vardı. Direkt yak al ruhu git. Beni sarmadı ya valla verdikleri mesajlar güzel de dediğim gibi sanki dizi aceleye gelmiş gibiydi.
Ben de Kore dizisi neymiş diyenlerdendim. Squid Game ile başladım. My Name ile devam ettim. Şimdi Hellbound! Ön yargıyla yaklaşmamaya çalışıyorum açıkçası.