Harry Potter serisini çok seviyorum. Bu sebeple seride sevdiğim birçok karakter var ama Dobby’yi asla unutamam ❤️ Çizimim nasıl olmuş?Video boyutu yüksek geldi sanırım. Direkt yükleyemedim bu sebeple çizim videosu linkini de
Valla güzel olmuş he elinize sağlık. Ben Şeytan Avcısı Constantine diyorum. Constantine gerçekten çok sevdiğim bir karakter. İyi ki de keanu Reeves canlandırmış başka birini asla düşünemiyorum. Bir bakışı, duruşu, sigara içişi bu kadar mı yakışır hey yavrum hey
Ya bu ne güzel bir çizim böyle. Gerçekten senin çizimlere bayılıyorum. Zaten seni ilk tanımam yine bir çizimin üzerine olmuştu. Çok daha iyi yerlerde olman gerektiğini düşünüyorum. Umarım daha ileri gider ve başarıların devamı gelir. Kalemine sağlık. Benimde çok sevdiğim birkaç film karakteri var. Bunların başında John Wick geliyor. Gerek duruşu gerekse karakter olarak çok beğendiğim bir film karakteri. Birde Yüzüklerin Efendisi'nde Legolas vardı. Kendisini de çok beğenerek izlerdim.
Çok başarılı. Eline emeğine sağlık. Herry Poter serisini izlemedim ama benim favorim Buz Devri'nin Sid'i, Marvel evreninin Demir Adam ve Black Widow'u DC Evreninin Wonder Women ve ve Bat Man'i. Sid birinci sırada 🥰
ay cok tatliiii😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤dobinin bacaklarinin arasinda sallanan nedir uzun uzun onu anlamadim amma cizim super butun tatliligi one cikmis dobinin keski gercek hayatta olsaydi tasma takip gezdiriridim sokakta.
Yiaaa dobby uzumlu kekim benim 🥺 asiri guzel olmus 🌼 Her filmde sevdigim karakterler vardi. Animasyon filmlerimden ornek vereyim: ice age de sid, despicable me deki agnes karakteri, shrekteki esek ve daha bir cok karakter ✌🏼