Ben gerçekten her filmini ayrı bir keyifle izliyorum. Özellikle Kolpaçino serisi benim için çok farklı bir yere sahip.

Maskeli Beşler'i izlediğimde bu adamı pek samimi bulamamıştım açıkçası
Ama ta ki Kutsal Damacana ve Kolpaçino'dan sonra tamamen fikrim değişti filmdeki argo küfür bile insanların diline pelesenk olacak cinsten
Kolpaçino kumar sahnesi o kadar beğenildi ki animasyon halini bile yaptılar
Replikleri güzel oluyor ama filmleri genel olarak boş. Bir tek Kolpaçino 1 çok güzeldi. Maskeli Beşler serisi güzeldi. Kolpaçino 2 ve 3 saçma. Dediğim gibi replikleri güzel ama filmler boş. Türk Malı dizisindeki Erman Kuzu karakteri ise on numara.
Ekrem abi nasıl lan?
Ekrem abiii ölü abi.
Şafak Sezerin filmleri olay. Dizileri tutmadı hiç. Kolpaçino özellikle komedi olarak bayağı tuttu. Tabi her serili film gibi onunda hayal kırıklığına uğratan filmleri oldu. Ben severim.
Şafak sezer gerçekten komedi film sektöründe iz bırakanlardan birisi işini layığıyla yapabiliyor beni gerçekten filmlerini tekrar izlesem bile güldürmeyi başarıyor. En sevdiğim filmine gelicek olursak benimkide kolpaçino
Cevap
11Cevap
Sasece kolpaçinoyu izledim onuda çok beğenmemiştim..
Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnn
Bizi bitirdin bee bizi bitirdin bee yes severim favorim de kolpaçino
Safak sezer filmlerini izlemiyorum nedense fazla abarti rol yapiyor recep ivedik gibi asiri oldugu icin katlanamiyorum izlerken.
Kendisini de filmlerini de hiç sevmem. Sıdıka'da beğendim o kadar. Orada da zaten kendisini oynuyordu gibi bir şeydi.
Hayır sevmiyorum cok absürt geliyor bana espirileri
Çok fazla izlemiyorum.
Fiko fiko 😃😃 bu sahneye fena gülüyorum.
Kolpaçino 1 gerçekten en sevdiğim onu GDO Kara kedi ve kutsal damacana takip ediyor benim gözümde...
Adamın adını ilk kez duydum. O kadar bilmiyorum yani sevmem imkansız.
kolpaçino serisi gerçekten iyiydi..
ama vizontele deki yardımcı oyuncu hali çok güldürmüştü..
Sevemiyorum şafak sezeri ben yaa.
Sevmez miyim yahu kral adam.
Baskül ailesinde Maşallah sonrasında Vizontele haricinde sevemedim
Altın kapılarımız kan oldu tayfun :)))))))))))
Her filmi güzel ama maskeli beşlerin yeri ayrı
hiç sevmiyorum bu adamı😤
Hababam sınıfı üç buçuk
Hayir izlemem
Pek sevmiyorum
Kolpaçino serisi 😄
Yok ya sevmiyorum
sevmem
Hayır sevmiyorum
Pek sevmem
Gora 😃
Hedef ben miyim tayfun?