Selam KS ahalisi! Psikolojik gerilim türü filmler benim izlemeyi en çok sevdiğim türlerden biri. Netflix'te gezinirken Ölümcül Labirent filmine rastladım ve bu sabah izledim. 6 kişinin tuzaklarla dolu ölüm odalarından kaçmaya çalıştığı bir senaryo ve mükemmel oyunculuklarıyla bu film bence seyretmeye değer bir yapım. Siz psikolojik gerilim filmlerini izler misiniz?Filmin orijinal ismi: Escape Room
Bencede herşeyi anlatmışsın. Bu kadar detaylı film bencesi olmaz bence 😅😂 benim profilimde de film benceleri var onlara bir göz atmanı tavsiye ederim. Önemli olan heyecan unsurunu yükseltmek..
Merhabalar 🎬 Psikolojik gerilim türü diğer film türleri arasında en zirvededir. Okuduğum kitaplar bile psikolojik gerilim türü genelde. Bu tarz filmleri izlemerken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Olaylar kurgusunu „acaba mi?“ diye sorgularken sizi bambaşka bir son ile şok edebiliyor. İzlerken tamamen konstantre olmak gerekiyor. Bana bu tarzı sevdiren zamanında üç film oldu, Split, Siyah kuğ, Makinist… Sonra diğer filmleri de izlemeye başladım. Ölümcül labirent filmini bende izledim. Başarılı, devamı da var… Ayrıca Netflix’te bir psikolojik gerilim dikkatimi çekti : The Lighthouse. Tavsiye ederim, iyi akşamlar…
Bir hafta kadar önce izledim yabancı bir diziydi. Aslında sevdiğimi düşünüyodum ama psikolojimi bi anda altüst etti. Sanırım karakterlerle dugusal etkileşime giriyorum. Etkisinden bi süre kurtulamadim.