Vikings dizisinde Alex Høgh Andersen tarafından canlandırılan, Ivar the Boneless karakterine sahip bir oğlunuz olsa ve evlatlarınız içindeki en güçlü, öngörülemez ve acımasız olsa. Oğlunuzla gurur duyar mısınız? (vikinglerin yaşadığı tarihi esas alarak düşününüz.)
Anneliğin öğretisi ne olursa olsun çocuğun ile gurur duy.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
dizide çocuğunun kötürüm olması ve diğer çocuklar tarafından dışlanınca annesi acımasız olarak yetiştirdi sürekli iyi ya da kötü hareketi ile arkasında durdu böyle bir şey yapıp yine de arkasında durur musun 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aman aman olmasın sonra o adana da dolanan bi avel vardı bu mahallenin allahı benim diye öyle bişey olur ssjsjs
bu da güzel bi görüş NFNELFNELDNEKDNE
Anneliğin öğretisi ne olursa olsun çocuğun ile gurur duy.
dizide çocuğunun kötürüm olması ve diğer çocuklar tarafından dışlanınca annesi acımasız olarak yetiştirdi sürekli iyi ya da kötü hareketi ile arkasında durdu böyle bir şey yapıp yine de arkasında durur musun 🥺
Dururum. Ama bu onu yönlendirmeyeceğim anlamına gelmez. Ya da hatasını görmezden geleceğim.
anneliğine güveniyorum ama bir ivar yapma. İkinci bir ivar, ikinci bir hitler gibi lütfen böyle bir şey yaratma dünya huzur içinde yaşasın Ndkfndmfmsm
Bzncjjg Tamam
anlaştık ama ben yapıp yapmayacağımın sözünü vermiyorum kusura bakmayın şimdiden Zndmdndknd
Vabznc
Caligula ya da Joffrey Baratheon gibi hayırsız olacağına Ivar gibi Cengiz Han gibi olsun fark etmez
oğlunla gurur duy o halde kral harika bir baba olucaksin o da harika bir evlat🥰
Tipe bak evlat olsa sevilmez
duyarsa üzülür NDMCNDMFNSM
İstemem
neden ki
ve sorumu beğenen ilk kişi olduğunuz için teşekkür ederim