Eski bir arkadaşım garezi izlerken en korkunç yerlerde o kız ile ilgili sapık şeyler anlatıp hepimizi güldürüyordu. Millet korkudan bakamıyor ama çocuk hayaller kuruyor ya. 😂😂😂
Korku filmlerinde korkmuyoruz Çünkü film olduğunu kurgu olduğunu biliyoruz diye düşünüyorum Bazen o kadar kurgu olduğu belli oluyor ki sanırım insanlara o korku geçmiyor insanın gülesi geliyor
korku da aslında ıyı bırseydır ınsan ınsana kolay zarar verwez o araştırwa sonuclarına gore korkusuz ınsanlar bırbırıne zarar verwekten korkwazlarwış bu da kotu yanıwız olsa gerek
Bu soruyu gürünce daha da çok güldüm 😂 En son Kutsal Damacanayı izlerken çok gülmüştüm. Gerçi Şafak Sezerin olduğu her film komik ama... 🙂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Henüz "Testere" den daha korkunç film izlemedim. "Lazarus" da çok korkunç, onu izlediğim de Müslüman idim, rüyama girmişti. Ciddi ciddi izlerim hiç gülmedim ama Adrenalin yaşatacak kadar bir korku da olmadı hiç. Korku filmi tavsiyesi varsa alırım.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yapılan araştırmalara göre korku filmi izlerken gülen tek millet, Türk milletiymiş. 'Gülerek' izlediğin bir korku filmi oldu mu?