Merhaba... Severek izler ve takip ederdim. Ekin Koç'u ilk izlediğim diziydi, o zaman hayran olmuştum. Demet Özdemir' in güzelliği kendine hayran bırakmıştı beni. Su burcu koç mini minnak bir çoçuk oyuncuydu. Kadrosu güzel, şahane bir diziydi. Çok severek izlerdim ❤️
Yoksa yenildik mi gölgelere... Yiaaa evet izlerdim. Savaş’a da bayılırdım. Böyle Edwardımsı bir tarz yapmaya çalışmışlardı, bu da düşmemde bir etmendi sanırım 😌. Duru ile de kavuşamadılar yazık ki. Hoş belki bu yaptıklarının bedeliydi. Bir de Sevgi diziden çıkmayaydı iyiydi.
Finali ise... Biraz hayalkırıklığına uğradığımı itiraf etmeliyim. Reytingden lap diye kaldırılan bir dizinin finali ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiydi. Şuraya da bir not düşeyim eskiden erken bittiği 😩 için içime öküz oturtan dizilerimi: MUCK, N’olur Ayrılalım ✨
Ondan önce komedi fantastik öykü karışımı efsane dizisi de vardı ama tutmamıştı maalesef böyle yerli fantastik yapımlar tutmuyor ilginç bir diziye benziyordu oysa hatırladığım kadarıyla...
Galiba 2-3 kez baştan sona izledim dkdbsn ilk çıktığında çok küçüktüm ve bayılıyordum o yüzden tekrar izlemek güzel, duygusal hissettiriyor en sevdiğim yerli diziydi diyebilirim 💖
2013 yılı, o zamanlar o oyuncularda acemi ama en azından Türkiye’de böyle bir girişim beni mutlu etti. Keşke sık sık görsek. Sıkıldım mafya aşk intikam dizilerinden