Diziler & Filmler Squit Game İ gerçek sanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Orada burada göre göre gerçek sandım dizi falanmış galiba.Ödümü kopardınız. Squit Game İ gerçek sanan var mı? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şevvalle Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Maalesef çocuklar çok etkileniyor ve gerçek sanıyor 1 4 Yorumla amarisestelle +1 yıl Bi zahmet kucuk cocuklara instagram tiktok actirmayin. 13 yas ustu en azindan daha az etkilenir ona laf edemem ama kucuk cocuga hesap acmayin bi zahmet. YouTube izlese ne izlerse o cikar kendisi squid game'e bakmadan nasi ciksin Yorumla Şevvalle +1 yıl Kardeşi ben mi açıyorum? Senin serzenişini anlıyorum zaten ben de karşıyım buna Yorumla amarisestelle +1 yıl Genel konustum yanlis anlasilma olmasin cocuklar kotu etkileniyor diyip kucucuk cocuklara tiktok instagram aciyorlar onun icin dedim Yorumla Şevvalle +1 yıl Evet orası öyle çocuklardaki ekran bağımlılığının tek nedeni aile oluyor. Benim bu saçma durumu artık zihnim kaldırmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Maalesef çocuklar çok etkileniyor ve gerçek sanıyor
Bi zahmet kucuk cocuklara instagram tiktok actirmayin. 13 yas ustu en azindan daha az etkilenir ona laf edemem ama kucuk cocuga hesap acmayin bi zahmet. YouTube izlese ne izlerse o cikar kendisi squid game'e bakmadan nasi ciksin
Kardeşi ben mi açıyorum? Senin serzenişini anlıyorum zaten ben de karşıyım buna
Genel konustum yanlis anlasilma olmasin cocuklar kotu etkileniyor diyip kucucuk cocuklara tiktok instagram aciyorlar onun icin dedim
Evet orası öyle çocuklardaki ekran bağımlılığının tek nedeni aile oluyor. Benim bu saçma durumu artık zihnim kaldırmıyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!