Diziler & Filmler Squid Game gerçek olsa katılır mıydınız? lfxv1 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Detay başlıkta oyun gerçekten olsa katılır mıydınız? Katılırdım. Hayır. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Squid Game gerçek olsa katılır mıydınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 329 cevap paylaştı. bakma atıp tuttuklarına oyunları az çok bilen kimse katılmazdı 1 2 Yorumla lfxv1 +1 yıl ölüm olmasa ben katılırdım Yorumla erkeksihayvan +1 yıl ne yapacaksınız evet hayır mı oynayacaksınız? ölüm olmasa katılırmış, bende katılırdım ölüm olmasa :) Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl sanki yşıyoz mu da ölelim 1 1 Yorumla lfxv1 +1 yıl aga be Yorumla
Rixaz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Katılır kazanırsım 😂 1 3 Yorumla lfxv1 +1 yıl elenirsen oyundan çıkmıyorsun hayattan çıkıyorsun ama :D Yorumla Rixaz +1 yıl Zaten şansa yaşıyoruz 😂 Yorumla lfxv1 +1 yıl hhahahah Yorumla
ƊİŞİƤƲMƛ Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Putkasını gibtiğimin irispisi kahşmeerrr 0 1 Yorumla ƊİŞİƤƲMƛ +1 yıl Davar anandır Yorumla
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Şu diziyi çok övüyorsunuz 0 7 Yorumla lfxv1 +1 yıl güzel çünkü Yorumla Sanalikopat +1 yıl Popüler olması size güzel geliyor Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sürü psikolojisi Yorumla Sanalikopat +1 yıl Kesinlikle Yorumla lfxv1 +1 yıl daha iyisini sen çek de izleyelim şov yapma burada Yorumla Sanalikopat +1 yıl Hahahahaha laflara bak Yorumla lfxv1 +1 yıl @sanalikopat los angeles'da producer sanki 0mına kodumun essegi@ni-n biz senın gibi davar mıyız izlemeden övelim. izledim hoşuma gitti ona göre yorum yapıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok cahilim o ne 0 2 Yorumla lfxv1 +1 yıl off. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seninle ölüme bile giderim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bakma atıp tuttuklarına oyunları az çok bilen kimse katılmazdı
ölüm olmasa ben katılırdım
ne yapacaksınız evet hayır mı oynayacaksınız? ölüm olmasa katılırmış, bende katılırdım ölüm olmasa :)
sanki yşıyoz mu da ölelim
aga be
Şu an izliyorum. Katilmazdim
Katılır kazanırsım 😂
elenirsen oyundan çıkmıyorsun hayattan çıkıyorsun ama :D
Zaten şansa yaşıyoruz 😂
hhahahah
Hayır katılmam
Evet
Putkasını gibtiğimin irispisi kahşmeerrr
Davar anandır
Şu diziyi çok övüyorsunuz
güzel çünkü
Popüler olması size güzel geliyor
Sürü psikolojisi
Kesinlikle
daha iyisini sen çek de izleyelim şov yapma burada
Hahahahaha laflara bak
@sanalikopat los angeles'da producer sanki 0mına kodumun essegi
@ni-n biz senın gibi davar mıyız izlemeden övelim. izledim hoşuma gitti ona göre yorum yapıyorum
Cok cahilim o ne
off.
Ben seninle ölüme bile giderim