Sizce Fox tv kararından geri adım atar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
severek izlediğim bir diziydi ben çok türk dizisi de izlemezdim ancak bizim dizilerimizde şöyle bir sorun var ikinci sezon bir an da her şeyi değiştiriyorlar böyle oluncada sanki yeni dizi izleniyor gibi oluyor ve önceki sezonla karşılaştırma yapıyoruz sonuç ilk sezon. Son yaz da aynı hataya düştü maleesef ve bir de dizi başlıyor birbirine sadık bir çift sonra bu çiftlerden biri ölünce hemen yeni partner olayına dönüyorlar son yazda da aynısı olacaktı eğer hemen final olmasaydı Canan karakterini çıkarmak bence tam bir saçmalıktı sonra Sare gelince selime partner olacak düşüncesi oluştu çünkü her türk dizisinde böyle oluyordu ben de ikinci sezonu beğenmedim ve bıraktım
2 saatlik dizi yazmak kolay mı sanıyorsunuz izleyici kitlesi gereksiz boş insansa arka sokaklar gibi diziler 1000 bölüm sürer ama akıllı izleyiciye 2 saatlik dizi yapmak çok zor.
Bende bunu düşünüyorum bölüm süresi çok uzun, ister istemez konu cıvık bir hale bürünüyor. Geçenlerde Netflix'te Diriliş Ertuğrul dizini gördüm. Merak edip bakayım dedim bölümleri kesip 45-55 dakikalık hale getirmişler, böylece sezon bölüm sayısı minimum 70 bölümlere gelmiş. O sıra Breaking Bad dizisini yeni bitirmiştim. İlk sezonda 76 bölüm görünce direk kapattım. :D
@Doc_Hudson ynen yabancılara rezil olmayalım diye bizim dizileri 40dk ya düşürüyorlar ezel de öyle
İzlenebilecek bir dizimizi ben sırf bu yüzden izleyemiyorum. Bir bölüme 2-2.5 saat gömmek istemiyorum. Koca bir dağa tırmanırmış gibi hissettiriyor.
Bu diziyi ipten alacak tek şey senaryonun değişerek, Canan'ın geri dönmesi. Canan gidince sallandı dizi zaten, bir de o tat ve sıcaklık kalmadı. Dizi İstanbul'da değildi, klişeler yoktu ve aile sıcaklığı vardı. Bunların hepsini çok güzel hissettik, şimdi ise bomboş... Ne mafya güçlü olgusu kaldı ne de sıcaklık. Benim için bu dizi ilk sezon son bölümde bitti
Ol be final olda bit tamamen Ulan ne kadar saçma sapan diziler var Hep onlar değer Görüyor Hafsanur çok iyi bir kız kıza bir şey demiyorum 😊 Dizi saçma Ak tepki gösterenler ya işiniz gücünüz yok boş boş şeylerle uğraşıyor sunuz Allah beyin versin sizlere
Cevap
36Cevap
alamaz bence reyting kötüyse dizi gider
Saçma sapan Yasak Elma denilen dizi devam eder, başka bir ton abuk subuk dizi devam eder. Ama kaliteli yapım final yapar. Fox izlemem artık açık ve net. Zaten Fatih Portakal gittiğinden beri pek baktığım kanal değil.
Sanırım dizide kimin eli kimin cebinde olmadığı kimse eşini aldatmadigi ya da sile ici bir ensest ilişki olmadığı kısaca cinselliğe dayalı şey ler olmadığı için tutmamistir
İsabet olmuş. Canan karakteri ölmemeliydi. Bi de üstüne hepimiz Halil Sadi nin kim olduğunu merak ederken gidip sezonun ilk bölümünde adamı öldürdüler. Saçmaladılar gerçekten.
Kurtlar vadisi bitmiş
Leyla İLE mecnun bitmiş yeniden başladığına bakmayın
Ezel bitmiş
Buda bitsin ne olacak
Ben de diziyi izliyorum ama yeni sezin olmamış bir oyuncu çıktı orada dizi bitti geri başlamasaydı iyiydi bitmesi iyi olur
Yanlışın var sanırım dizi bitmiyor Ali Atalay diziden ayrılmak istediğini söylemiş gibi söylenti var sadece
geçen sezon ki gibi değil ya. ben geçen sezon çok beğenmiştim hala da izliyorum ama eski tadı vermiyor. canan da çıkınca iyice tadı kaçtı.
Allah akıl fikir versin şu izleyicilere ne diyeyim ki
Hep aşk aşk aşk. Ben sıkıldım kalksın bence de. Kırmızı oda yi izliyorum sadece.
sosyamedya ayağa mı kalkmış yürümüş mü allah allah nasıl yürümüş yaw
Bizler hayranları olarak çok üzgünüz, umarım bu kötü karardan dönülür.. benim için çok önemli bir dizi, olamaz.
Amaaan şu fanlar bir şeyi de abaetmasa bee. Suyunu çikarmayın ya. Biri gidiyor biri geliyor zaten
Yapımcı gelecek paraya bakar reyting almıyorsa biter dizi
Bu diziyi hiç izlemedim :D :D. Annem çok üzülmüştür :D :D kardeşim seviyor bu diziyi
bu kadar iyi giden bir dizi neden final veriyor anlamış değilim !
Hiç izlemedim ama çoğu dizinin ikinci sezonu kötü olur hele de ölen değişen karakterler varsa
Böyle saçma sapan diziler erkenden final oynamaya mahkumdur
Ben bu ve diğer bütün dizilerden de akıl almaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bu Diziyi severek takip ediyorum ama bu sezon inanılmaz saçmalamışlar.
Bence bir değişiklik olmaz dizi final yapar. Sezon finalini normal final gibi bir bölüm yaptilar efsaneydi. Onun üstüne yeni oyuncu kadrolar ile olmadığını düşünüyorum. Fazla oyuncu değişikliği her diziyi finale götürüyor ne yazık ki
İnsan netflixde bir şey izledikten sonra tvyi açmak bile istemiyor tv izlenme oranları çok düştü normal bence
Foxta mucize doktordan baska duzgun bi dizi gormedim
diziler hakkında bir bilgim yok ama sosyal medya herkese geri adım attıracak güçtü..
Hayır almaz. Reytinglerde istenileni veremiyorsa kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
Saçma sapan Türk dizileri izlemiyorum 9 yıldır tv izlemiyorum belki de daha fazladır sadece belgesel varsa bakarım
sanmam. ay kardeşlerime yenildi resmen şaka gibi. tr de iyi dizi sevilmiyor annecim
Türk dizileri mi izlenir her evli erkeğin sevgilisi yapar erkeğin aldatmasını normal gösteriyorlar
Ben severek izliyordum ama olmamış bu sezon, Canan in ölmesi falan kötü oldu büyük rolü vardi yani dizide
Cidden bunlara zaman haraayacak kadar boş insanlar varya of ki of
Dizi türk halkı için oldukça fazlaydı keşke dijitale geçebilseler
Severek izlediğim bir diziydi.
hiç açıp izlemedim gereksiz
niye ya çok güzel diziydi ben beğeniyordum
Birinci sezon daha güzeldi bitsin
Keşke final iptal olsa
Türk dizierini izleyen kaldı mı..
Alır çünkü güzel bir dizi. Bence devam edilmeli.
Reytingler kotuyse alamaz
Almaz artık yaz filmi diye bir şey olmamalı
Yerli dizi izlemiyorum
Ilk kez duydum bu diziyi
Aman çok önemli sanki ya
Bilmem hiç izlemedim diziyi.
İgrenc yapmacik bi dizi bence izleyen ne anliyorsa
Yeni sezonu beğenmedim
boş diziydi zaten
ilk defa goruyorum diziyi
Dizinin ismini bile duymadim
Funda eryigit i oldurmek zaten bitirmekti