Bu konuda bir bence bile yazdım: Yetişkinler Çocuk Oyunlarını Oynarsa Ne mi Olur? 𝐊𝐀𝐍 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐔𝐑𝐀𝐍 𝐎𝐘𝐔𝐍 “𝐒𝐐𝐔𝐈𝐃 𝐆𝐀𝐌𝐄”i İzledin mi? https://www. kizlarsoruyor. com/diziler-filmler/a175102-yetiskinler-cocuk-oyunlarini-oynarsa-ne-mi-olur? utm_source=dynamic&utm_medium=iosapp&utm_campaign=question&utm_content=q175102
Dizide sürekli yeni oyunlar oluyor olması izleyiciyi ekrana bağlayan unsurlardan. Gelecekteki oyunu merak ettirerek izleme isteği uyandırıyor.
Bazı kısımlarda ufak tefek mantık hataları olsa da yine de sevdiğim diziler arasında yerini aldı.
Diziyi gerçekten çok beğendim. Klişe durumları var ama mantık hatası yok. Puanım 10 üzerinden 8.
Spoiler:
Özellikle o halat sahnesi neydi o öyle ya. Bilye oyunu çok etkileyiciydi. Onun dışında 1 numaralı oyuncu, siyah maskeli adam vs. onlarla ilgili durumları tahmin etmiştim.
10 üzerinden 6 alır benden. Konusu orjinal gibi görünebilir ancak buram buram türetilmiş bir senaryosu var. Çoğu sahnesi bir öncekinden yola çıkılarak kestirilebilir yapıda. Finaldeki oyun evrensel değil bitiş yine beklentileri karşılamıyor.
Zaman geçirilebilecek bir dizi ancak dönüp tekrar izlenebilecek türden değil.
9 Verebilirim. Tam puan vermememin sebebi ise Muhafızların arasına sızan ajanın saçma bir şekilde oyunun yöneticisi ile kardeş olması hadi bunu geçiyorum daha önceden bunu izleyicilere açıklamalısınız. Dizi uzasın diye güzel düşünülmüş bir fikir fakat sonunda kardeşin kardeşi öldürmesi pek olmamış. O senaryonun sonunu batırmışlar