Ölesim var zaten alın ruhumu bedenimi kırmızı ışık yeşil ışık Seksek oynayalım son günlerimizde Ya yemeklerde iyi olsaydı tak ordaydım ya Bide şu kurabiye parçalama işi benlik ya yeme kısmı ama🙄 kenarlarını yalayarak eritir yersin Cam üstünde yürümede pislikler itti hepsi birbirini ben de orada zorlancam gibi de Halat çekmede zaten benim manyak güzel takımımla kazandık Şu pislik tecavüzcü yüzsüz öldü ya oh bi ona üzülmedim en çok
Beni çiğ çiğ yerler o ayrı mesele de 😂😂 Yani ben de içten dıştan hem fena hem de cüsseli bir şey olsam şansım çok daha artardı be Malum bıçakla falan üstlerine atladılar ben direkt giderdim shhssh
Gerçekte katılmayı düşünebilirim. Çünkü oyunu içlerinden de izlemek gerekir. Fakat katılmazdım. :-) onun yerine o parayı daha hızlı kazanabilmenin yollarını arardım:-)
Dil önemli bu konuda çoğu kişi elenir bu yüzden... Lakin bunun benzerini net Acun medya alabilir diye düşünüyorum tutarsa ve katılanlar çokça olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu yarışma net tutar.
Acun aslında kısmen yapıyor. Survivor ile yıllardır. Squid game de ölüyorlar. Acunda sakatlanıp duruyorlar. Büyük ihtimalle squid game yarışması da o kadar basit olmayacaktır aynı tema 456 kişi fakat oyunlar da ölen olmasada zorluk bakımından sakatlanmalar olacaktır.
Yok gardaş ben almiyim. Bununla ilgili bir dizisinde milletin başına gelen belli bı de sanırım kripto pararai çıkmıştı batıp dolandirdilar milleti :) şimdi her harukarda bu isimle olan her şey bizden daha çok şey goturuyo o yüzden kalsın aman aman 😉
1980 yılında yaptılar iki grup kurdular sağ sol diye birbirini öldürdüp zevkten uçtu maskeli adamlar sonra başarılı çıkıp ölmeyenleri de kenan paşa gelip astı.