Netflix içerikleri abartılı mı sizce? Her içerikte +18 işlenmesi şartmış gibi sanki..
Netflix kullanıyorum
Netflix kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ordaki amaç çok farklı da on dan neden hep en saçma bir film de bile gösteriliyor? Hadi normal bir kadın erkek ilişkisin de çok normal diyelim ama adamların amacı çok farklı dünyayı yöneten insanlar yeni dünya düzenin de insanların evlenip çocuk sahibi olmasını istemiyor onlar da bu şekilde kitleleri manipüle etmek için en iyi yaptıkları şeyleri kullanıyorlar cinselliği ama bu cinselliği normal kadın erkek ilişkisi olarak değil de çoğunluk olarak gay ve lezbiyen ağırlıklı olarak gösteriyorlar sende buna her denk geldiğin de beyin bi zaman sonra bunu çok normal çok sıradan bir durummuş gibi algılamana sebeb oluyor bu şekilde insanları farklı şeylere macera heyacan adı altında başka şeyler yapmaya yönlendirip insanlar üremesin bütün maksat bu çok da güzel başarıyor adamlar..
Tamam seks insan hayatında olan bir şey ama animasyonda bile seks sahnesi izlemek, çıplak kadın erkek görmek, meme görmekten sıkıldım. İnsanların hayatına bunu normalmis gibi sokmaya çalışmak çok hoş bir durum değil bence. Hangi yapımların izlesem seks var. Ensest var, metresiyle yatan adam, karısını aldatan, kocasını aldatan vs vs yordu beni bu durum cidden yapımlar güzel olsa da seksten soğudum
Onlar yaşıyor biz bakıyoruz nerde adalet para vermeyin öyle sitelere
Hoş bnce
Cevap
10Cevap
Selamlar,
Yani uzun zamandır Netflix içeriklerini kullanıyorum. Sonuçta paralı bir platform. Eğer insanlar rahatsız oluyorsa izlemez olur biter. Bence bu konuyu çok abartıyoruz. Beni rahatsız eden bir sahneyi direk ileri alabiliyorum. Böyle bir seçenekte var. Kimseye bunu zorla izleyeceksin demiyor Netflix. Yani koca bir dizi sadece bir sevişme sahnesi üzerinden değerlendirmek hiç hoş değil.
Kullanıyorum.
Günümüz dünyasına uygun içerikler yapılıyor zaten
Neden abartılı olsun ya filitrele çocuk profili aç sende takıl çizgi flim falan 😂
Hakikaten ya bazen açayım güzel bir film izleyim diyorum her yerde bir sevişme sahnesi ya da öpüşme sahnesi artık midem böyle 🤮
Bence biz +18 olayına çok fazla endekslendigimiz için öyle görüyoruz
Şart değil ama aşk müşteri ceker
Cinsellik daha çok müşteri çekiyor demek ki😅
Ticari kaygılardan oluyor böyle şeyler ama çoğu içerik guzel bence keşke bir rakibi daha onun gibi olabilse
Sanırım Amazon rakip olacak onlara çok iyi olur
S. Eks hayatın içinde olan bir şey onun dışında çok 18 sahneli olan diziler belli gençlik dizisi, romantik dizi/film lerde bunlar olur savaş falan beklemezsin heralde
+18 olması sorun değil de çok homo eşcinsel sahneler rahatsız edici
Neden rahatsız ediyor?
@OmenTonrimDidim erkek erkeğe sevişmeyi izlemek tiksindiriyor da. Yani kimisine hoş gelebilir ama bana hoş gelmiyor
Sardır o zaman kasma bu kadar :) lezbiyen ilişki izlemek sıkıntı mı peki sizin için?
@OmenTonrimDidim sardırıyorum da lezbiyen bi nevi daha iyi
Sen gay ilişkiden nefret ediyorsun o kadar hahahahaha
@OmenTonrimDidim evet erkek erkeğe hiç çekici gelmiyor aksine tiksinç geliyor ben görmek istemiyorum yapan yapsın ben sahnelerini de sarıyorım. Başkası beni ilgilendirmez ben kendime bakarım kendi fikrimi de dedim tiksiniyorım
Reis bu sorun olmamalı senin için genel bakamıyorsun konuya çünkü :)
Böyle sitelere para verip izleyende akıl yok 😄
Hem 18 hemde 85% ile lgbt i destekler içerikler.
Çok az güzel içeriği olan boş bir platform.
Kullanmıyorum
güzeller bence
Kullanmıyorum
Kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?