Diziler & Filmler Netflix'ten memnun musunuz? cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Artık başka platformlar çıkmaya başladı siz memnun musunuz? Netflix'ten memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Hayır memnun değilim artık izleyesim filan da gelmiyor. Midem bulandı ahlaksızlıklarla dolu çoğu film ve dizi. 0 0 Yorumla
Eirene11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Ben memnunum, özellikle ortaçağın işlendiği filmler beni büyülüyor diyebilirim. 1 0 Yorumla
Buneyabi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Abi memnunum ama 2 gün sonra bitiyor zamanı. var mı birlikte kullanacak koca yürekli birisi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Netlix kullanmıyorum ama dizileri güzel başka sitelerden izliyorum hemde bedavaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır memnun değilim artık izleyesim filan da gelmiyor. Midem bulandı ahlaksızlıklarla dolu çoğu film ve dizi.
Ben memnunum, özellikle ortaçağın işlendiği filmler beni büyülüyor diyebilirim.
Abi memnunum ama 2 gün sonra bitiyor zamanı. var mı birlikte kullanacak koca yürekli birisi?
Netlix kullanmıyorum ama dizileri güzel başka sitelerden izliyorum hemde bedavaya
O da olmasa gün geçmez bana.
hayir umrumdada degil
Üstüne tanımam
Netfli×kullanmıyom
cook memnunum
Kullanmıyorum
Netflix iyidir.